Attis írta:Azért egy kérdés nagyon foglalkoztat... MG, Johnny! Ti biztos tudjátok a választ. Tegyük fel, kapok egy frekit Ökörítófülpösre...
Bár nem vagyok tisztában azzal, h nektek milyen programtervezetet kell benyújtanotok a tisztelt ORTT-nek, de az nyerne, h 24 óra 90-es mix? Megszólalás nélkül... 24 órában 2 mixet játsszunk.
Mert van 2 ilyen helyi rádió is, akik eddig büntetlenül ezt csinálhatták, miközben több kisköz is olyan műsort ad, h le a kalappal. Online rendszeresen belehallgatok az Eperbe (szívemhez nagyon közel álló zenéket ad), a RádióMi meg arról szól, amiről egy kisköznek szólnia kell. Pécsen meg a Perioszkóp nagyon jó. (És szerintem ők nem kicsit powert növeltek... Mert ahol én lakok, ott nekik már nem biztos, h szólniuk kellene..)
Max. respect előttetek, és sokasodjatok... (De csak a jó félékből)
kösz
kisközként biztos nem nyerne. a közműsorszolgáltató többségében közszolgálati műsorszámokat ad, a nem nyereségérdekelt "az olyan műsorszolgáltató, amely nemzeti és etnikai vagy más kisebbségi, kulturális cél vagy hátrányos helyzetű csoport szolgálatát vállalja, vagy a lakóhelyi közösség közéleti fórumaként kíván szolgálni". ezt gondolom, a nineties mix egymagában nem nagyon valósítja meg. (minket a metálműsorral is baszogattak, pedig tele van interjúkkal, újdonságokkal, ajánlókkal, különlegességekkel, helyi dolgokkal, stb., a műfajban talán egyedülálló; érdekes, a jazzműsor ugyanez, csak metál helyett jazzel, azt persze elfogadták...

) hogy kereskedelminél mi van, azt nem tudom pontosan, de gondolom, nem nonstop '90s mixek állottak a pályázatban.
szabad freki napján voltam Pécsen, Peri nekem is bejött (őrült arcok, amikor megérkeztem, órákon át zajt sugároztak tiltakozásképp a kalózok lefoglalása miatt

), akkor kábé a teljesítménynek megfelelő lefedettséget tapasztaltam... nem hinném, hogy meghúzták, mert már járt náluk a tisztelt hatóság, meg PLL/CT adójuk van, ami elektronikus vezérlésű és a forgalmazó által kellően lebutított, csak a Háttéripari tud hozzányúlkálni (legalábbis volt már szerencsém a típushoz és nem sikerült az istennek se

)