RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#67269  Szerző: Sokol404

Gabeedj írta:Igen!Az ember azt gondolta akkor,hogy jobb lesz a rádiózás és jobban elfogadják a különböző stílusokat és minden rádió színes lesz és azon fognak versenyezni,hogy ki tud jobbat és többet adni a hallgatónak.Erre manapság teljesen visszafelé nézünk ,csak egy pár száz naponta agyon játszott felvétel és abból is a krémje és természetesen minden rádión kis késéssel,de majd nem ugyanazok jönnek( persze vannak kivételek).Silány színtelen műsorvezetés ( kivételek itt is vannak) és agymosás és marketing. Azt amit a Juventus és Danubius és más húzó adók akkor megálmodtak nem volt rossz irány,csak valaki rácsapott az asztalra és kukába dobta az egészet.
Most az van,hogy azt hangoztatják,hogy nagyon jó az amit hallgatsz ennél jobbat nem találsz ,ne tekerj tovább és közbe az emberek hallgatják ugyan,de nem vidítja fel őket igazán. Nem a hallgató a fontos,hanem a reklám és az abból keletkezett profit.Régen is lehet,hogy ez is benne volt,de mellette fontos volt a hallgató is és annak szórakoztatása .Ma mo-on szerintem kevés valamire való rádióadó van,akik szívből rádióznak és értünk is.
Gabeedj, igazad van! :yes:

Erről jut eszembe az a szlogen, amelyet immáron minden rádióadó magáévá tett (mindjárt lefordulok a székről :vomit: ) , ez pedig az:

"Igazi változatosság.".

Komolyan mondom, ha nem ez a qrva pénz körül forogna minden, összeülnénk, és megcsinálnánk! Egyszerűen most már muszáj példát mutatni! De előre tudom, hogy nem menne, mert a licence-díjak, meg a hivatali körülményeskedés miatt vagy el se jutnánk odáig, vagy egy íztelen, színtelen-szagtalan, szokványos "egyenrádiót" hoznánk létre... és akkor ugyanott volnánk.
 #67229  Szerző: LuciFerko

www.radioas.fm a szerbek jól megcsinálták. Ezt hallgatom általában.
 #67224  Szerző: Gabeedj

Igen!Az ember azt gondolta akkor,hogy jobb lesz a rádiózás és jobban elfogadják a különböző stílusokat és minden rádió színes lesz és azon fognak versenyezni,hogy ki tud jobbat és többet adni a hallgatónak.Erre manapság teljesen visszafelé nézünk ,csak egy pár száz naponta agyon játszott felvétel és abból is a krémje és természetesen minden rádión kis késéssel,de majd nem ugyanazok jönnek( persze vannak kivételek).Silány színtelen műsorvezetés ( kivételek itt is vannak) és agymosás és marketing. Azt amit a Juventus és Danubius és más húzó adók akkor megálmodtak nem volt rossz irány,csak valaki rácsapott az asztalra és kukába dobta az egészet.
Most az van,hogy azt hangoztatják,hogy nagyon jó az amit hallgatsz ennél jobbat nem találsz ,ne tekerj tovább és közbe az emberek hallgatják ugyan,de nem vidítja fel őket igazán. Nem a hallgató a fontos,hanem a reklám és az abból keletkezett profit.Régen is lehet,hogy ez is benne volt,de mellette fontos volt a hallgató is és annak szórakoztatása .Ma mo-on szerintem kevés valamire való rádióadó van,akik szívből rádióznak és értünk is.
 #67223  Szerző: Sokol404

Csak azt nem tudom, hogy a '90-es években (annak is a közepén) miért tudtak normális zenéket nyomatni, most már nem szabad?

Ha rajtam múlna, csinálnék egy rendes rádiót, aztán ha nem tetszik senkinek, ennyi volt, lehúznám a rolót. Ha persze nem ennyire a pénzről szólna...

De nehogy má' mindig ez az ismétlés, meg Geszti Péter naponta 5-ször! :punch: Lefizette a rádiókat, vagy mi a ****-om!?? :vomit:

...csak ha előveszem az 1998-'99-es Danubius-os kazettáimat, szabályos nosztalgiaérzés tölt el, jó hallgatni,
a felvett számok közül némi kivétellel előfordulnak olyanok is, melyeket AZÓTA SEM hallottam egyetlenegy rádióban sem!
Nem az a bajom vele, hogy "nem hallottam", hanem hogy azóta egyikben sem!
 #67208  Szerző: roberto

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sajnos ebben is, mint mindenben fő a szürkeség. Nehogy felpörögj. Nemhogy hétköznap. Hétvégén meg aztán pláne nem.
 #67204  Szerző: moby67

:fuckyou: Annyi régi zene között még véletlenül sincs a 80-as 90-es évek Dj számai és mixei. Talán már bele férne például: Karády Katalin lemezei is.Az is jó zene volt a maga idejében.
 #66859  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:De a legjobb, amikor a két frekvencián különböző műsor megy, de a PI kód azonos :lol:
Ez a Rádió1-nél is így van, helyi műsoroknál teljesen jó, amikor váltogat a rádió :D
 #66857  Szerző: djlacee

De a legjobb, amikor a két frekvencián különböző műsor megy, de a PI kód azonos :lol:
 #66856  Szerző: Gozi

Vasárnap utaztam Győrből Csornára! A vonaton Juventust hallgattam a 89.5-ről. A legnagyobb meglepetésemre még Csornán is bejött, elég élvezhető minőségben. Aztán rákerestem a 94.5-re és ott is jó volt az adás minősége. Szóval valamilyen szinten összeér a két freki :) !

Ja és ezt egy sima mp3 lejátszóval sikerült teljesíteni! Egy jobb autórádió szerintem még ennél is jobb teljesítményt nyújt!
 #66800  Szerző: Gyurii91

Igen itt is az volt, Shakira stb.

Bár sokszor elfordult szerintem itt is mikor Gyula-Békéscsaba, Békéscsaba-Gyula mentél, és 100.9 és 90.5 más zenét adott... :hehe:

Remélem nem Mária, Gazdasági lesz helyette... :D
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 260