RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#15804  Szerző: mg

inkább csak reménykedjünk abban, hogy a frekvenciák újrapályáztatásánál számításba veszik ezt a szutykot is, mondjuk hogy nem kell ez újabb 12 évre, jöjjön inkább az Est Média meg a Juventus :)
 #15702  Szerző: Sokol404

Én nem veszek észre semmi "kicserélődést", pedig hogy írtátok, azóta direkt figyelem... :sick: és semmi. Még mindig ugyanaz! Valóban röhej, -és én már évek óta tapasztalom- h. minden nap ugyanazok mennek, véleményem szerint egy színvonaltalan sz@r az egész.

Példa a "slágerekre":
Gipsy Kings - Baboleo, bambolea
Cserháti Zsuzsa - Hamu és gyémánt
Edda - A kör közepén állok
Emberek - ...az az 1 agyonjátszott száma
...vmi nő énekli - Heaven is a place on earth
Natalie Imbruglia - Torn
LGT - Fáradtnak tűnsz
RAPülők - Nem adom fel /vagy akármelyik száma/
Balázs Fecó - Homok a szélben
ABBA - Dancing Queen
stb.

(Nem a dalokkal van bajom*, hanem hogy tisztára agyon vannak játszva. Unalomig. Így csinálta ezt '99 után a Danubius is, és mi lett belőle.)
*illetve mégis

Amikor megalakult a Sláger, és a Danubius már nem játszotta a régi számokat, akkor a Sláger azokkal a zenékkel folytatta tovább. Akkor még kicsi voltam, és azt hittem, hogy előbbi megvette utóbbitól a zenéket. :-D

Hiányolom a '60-as évek jellegzetes, korabeli zenéjét, vmint a '70-es évek klasszikus rock-számait, pedig ezeket megalakulásakor nagyon jól nyomta; most meg egyáltalán nem játszák. :torgyan:
 #14950  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:Amit a neve tükröz? :D Ez egy német jövevényszó, és ha szószerint értelmezzük, akkor nem ez menne a rádióban. :-D Fogadjunk, h holnap 15 óra körül lemegy a Heaven is a place on earth, nem sokkal később jön egy Cserháti-szám, utána meg egy Republic akkor és most. (Megyek progi igi-nek :lol: )
A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.
Oké, fikázd csak tovább... :) Jó szórakozást! :D
A sláger meg valóban jövevényszó, de az azt jelenti, hogy már a magyar nyelvben jelen van és nem feltétlenül azt jelenti, amit eredetileg (mint pl a "dilettáns"). A Juventus meg idegen szó, félreérthetetlen jelentéssel.
1. Fikázom. Mert szerintem az egyik legpocsékabb magyar rádió.
2. A hozzászólásod második része... Poén ott! :D Én is már párszor elmondtam, miért szerencsétlen a Juventus névvel ilyen zenéket játszani.
3. Akkor is.. Miért szól már fél napja így? Nem hiszem el, h ne lett volna hallgató, aki ne szólt volna, h vmi gebasz van.
 #14949  Szerző: MrG

Attis írta:Amit a neve tükröz? :D Ez egy német jövevényszó, és ha szószerint értelmezzük, akkor nem ez menne a rádióban. :-D Fogadjunk, h holnap 15 óra körül lemegy a Heaven is a place on earth, nem sokkal később jön egy Cserháti-szám, utána meg egy Republic akkor és most. (Megyek progi igi-nek :lol: )
A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.
Oké, fikázd csak tovább... :) Jó szórakozást! :D
A sláger meg valóban jövevényszó, de az azt jelenti, hogy már a magyar nyelvben jelen van és nem feltétlenül azt jelenti, amit eredetileg (mint pl a "dilettáns"). A Juventus meg idegen szó, félreérthetetlen jelentéssel.
 #14948  Szerző: Attis

Zsolt0911 írta:
Attis írta: A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.
Viszont ha nincs technikai bibi, akkor a Sláger a szól a legszebben. Bár, ez lehet kicsit szubjektív...
Szubjektív: a Danubius szól szebben.
 #14947  Szerző: Zsolt0911

Attis írta: A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.
Viszont ha nincs technikai bibi, akkor a Sláger a szól a legszebben. Bár, ez lehet kicsit szubjektív...
 #14945  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:
Szabi írta:Te mit lépnél a helyükben?
Volt náluk okosabb. A Juventus is retro. De sokkal hallgathatóbb. Mert nem tudom, mi lesz a következő zene. :)
Igen, azt elismerem, hogy nagyon jó a Juventus is, mióta megújult. Viszont a Sláger se rossz, csak kicsit más stílus. Azt játssza, amit a neve is tükröz (a Juve stílusát már nem tükrözi annyira a neve).
Amit a neve tükröz? :D Ez egy német jövevényszó, és ha szószerint értelmezzük, akkor nem ez menne a rádióban. :-D Fogadjunk, h holnap 15 óra körül lemegy a Heaven is a place on earth, nem sokkal később jön egy Cserháti-szám, utána meg egy Republic akkor és most. (Megyek progi igi-nek :lol: )
 #14943  Szerző: MrG

Attis írta:
Volt náluk okosabb. A Juventus is retro. De sokkal hallgathatóbb. Mert nem tudom, mi lesz a következő zene. :)
Igen, azt elismerem, hogy nagyon jó a Juventus is, mióta megújult. Viszont a Sláger se rossz, csak kicsit más stílus. Azt játssza, amit a neve is tükröz (a Juve stílusát már nem tükrözi annyira a neve).

Nem véletlen, hogy a Sláger és a Juventus a két leghallgatottabb adó a vételkörzetükben.
 #14942  Szerző: Attis

• 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 149