Megint vizsgálódik az ORTT a két barom miatt:
http://www.blikk.hu/sztarblikk/bocsi-ho ... 41390.html
Szabi írta:1. Fikázom. Mert szerintem az egyik legpocsékabb magyar rádió.Attis írta:Amit a neve tükröz?Oké, fikázd csak tovább...Ez egy német jövevényszó, és ha szószerint értelmezzük, akkor nem ez menne a rádióban. :-D Fogadjunk, h holnap 15 óra körül lemegy a Heaven is a place on earth, nem sokkal később jön egy Cserháti-szám, utána meg egy Republic akkor és most. (Megyek progi igi-nek
)
A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.Jó szórakozást!
A sláger meg valóban jövevényszó, de az azt jelenti, hogy már a magyar nyelvben jelen van és nem feltétlenül azt jelenti, amit eredetileg (mint pl a "dilettáns"). A Juventus meg idegen szó, félreérthetetlen jelentéssel.
Attis írta:Amit a neve tükröz?Oké, fikázd csak tovább...Ez egy német jövevényszó, és ha szószerint értelmezzük, akkor nem ez menne a rádióban. :-D Fogadjunk, h holnap 15 óra körül lemegy a Heaven is a place on earth, nem sokkal később jön egy Cserháti-szám, utána meg egy Republic akkor és most. (Megyek progi igi-nek
)
A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.
Zsolt0911 írta:Szubjektív: a Danubius szól szebben.Attis írta: A már több, mint fél napos technikai bibi meg azért gyanús, mert a Danunál, MR2-nél nem nagyon fordul elő ilyen. A Slágernél meg rendszeres.Viszont ha nincs technikai bibi, akkor a Sláger a szól a legszebben. Bár, ez lehet kicsit szubjektív...
Szabi írta:Amit a neve tükröz?Attis írta:Igen, azt elismerem, hogy nagyon jó a Juventus is, mióta megújult. Viszont a Sláger se rossz, csak kicsit más stílus. Azt játssza, amit a neve is tükröz (a Juve stílusát már nem tükrözi annyira a neve).Szabi írta:Te mit lépnél a helyükben?Volt náluk okosabb. A Juventus is retro. De sokkal hallgathatóbb. Mert nem tudom, mi lesz a következő zene.
Attis írta:Igen, azt elismerem, hogy nagyon jó a Juventus is, mióta megújult. Viszont a Sláger se rossz, csak kicsit más stílus. Azt játssza, amit a neve is tükröz (a Juve stílusát már nem tükrözi annyira a neve).Szabi írta:Te mit lépnél a helyükben?Volt náluk okosabb. A Juventus is retro. De sokkal hallgathatóbb. Mert nem tudom, mi lesz a következő zene.