RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#56644  Szerző: mlaszlo

A Combino villamosokon a napokban a következő megálló szöveg elhangzása után a "Műegyetemen 1956. október 22-én elfogadott 16 pont" kerül bemondásra. Majdnem mindegyik megálló után elhangzik egy pont. Érdekes újítás, de szerintem hasznosabb lenne, ha az átszállási kapcsolatokat tennék vissza, úgy mint a villamosok megérkezésekor.
Mellesleg jelenleg szerintem a Budapesti villamosok közül a Combinokon van a leghűvösebb, nem értem mi célból megy ilyenkor is a klíma. Az ún. Tatra villamosokon télen sokkal kellemesebb ilyen szempontból utazni, azok nagy részén legalább tényleg van fűtés.
 #56489  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #56488  Szerző: Zsolt

Mauro írta:BKV és szükséges lépések? Nézd meg buszok állapotát. Pl nem egy busznak teljesen kopottak a gumijai.
Meg lehetne sorolni még műszaki hibákat. Szar a BKV az utasok és közlekedők biztonságra.
Látom felfogtad a lényeget. :lol: :vomit:
 #56470  Szerző: Mauro

BKV és szükséges lépések? Nézd meg buszok állapotát. Pl nem egy busznak teljesen kopottak a gumijai.
Meg lehetne sorolni még műszaki hibákat. Szar a BKV az utasok és közlekedők biztonságra.
 #56466  Szerző: Zsolt

A metróhoz visszatérve, nem igazán értem a rá érkezett reakciókat. Valóban sajnálatos technikai hiba történt, ami bár elég veszélyes, viszont szerencsére nem történt baleset.
Reménykedjünk, hogy megteszik a szükséges lépéseket és hasonló hiba nem fordul elő a jövőben, DE EZ AZ ÜGY ENNYI.

Ne haragudjatok, hogy személyeskedek, de az a 2 mondat:
Én mindig is tudtam hogy a bkv egy nagy vicc.
Biztos új klímát tesztel mocskos a BKV. Hogy rohadna meg város vezetés.
valami olyan hátborzongatóan primitív, hogy az valami hihetetlen!
Én komolyan kívánom nektek, hogy nézzétek már végre magatokba, hogy a hasonló semmirevaló megjegyzéseitektől megkíméljetek legalább minket.
 #56453  Szerző: Pasa

ON
 #56450  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Az régi és új is. Tarlos=SZDSZ.
Ne politizáljunk, és főleg ne írogass hülyeségeket!!!
Tényleg ne. :)
De akkor abba párta kezdte a politizálást.
 #56448  Szerző: Pasa

Mauro írta:Az régi és új is. Tarlos=SZDSZ.
Ne politizáljunk, és főleg ne írogass hülyeségeket!!!
 #56445  Szerző: djlacee

Hallod, muszáj politizálni? :gülü2:
 #56441  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:Hogy rohadna meg város vezetés.
Melyik?
Az régi és új is. Tarlos=SZDSZ. Nem lesz ez se jobb. :(
Utálom az összeset.
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 219