Világméretű összeesküvést leplezett le a zuglói 22-es óvódában Sebők Csolt, a Magyar Gárda kapitánya. Sebők elmondta, hogy 3 gyermekes apaként (Zólyom 1; Szecső 2,5 ; Gabilla 4) mióta bölcsődébe és óvodába hordják a kicsiket, gyakorlatilag folyamatosan betegek feleségével, Kisóval. Sebők kezdetben semmi furát nem látott ebben, hiszen a gyerekek könnyen elkapják egymástól a fertőzéseket, de aztán szépen lassan összeállt benne a kép. "Először azt vettem észre, hogy az egyik nagy francia gyógyszergyár osztályvezetője is ugyan abba az óvodába hordja a fiát, és nagyon gyanús volt, hogy mindig elsőként ér oda, és gyorsan távozik, valamint mindig fitt és egészséges. Biztos vagyok benne, hogy kerülni akarja a feltűnést, és attól tart, hogy a cégautója és az azon díszelgő ismert felirat elgondolkoztat majd egy-két embert. Pechére viszont mi is korán kelünk, mert a munkahelyemre fél nyolcra be kell érnem, ezért többször összefutottam vele a kapuban. A másik árulkodó jel az óvónők fehér köpenye volt. Most már tudom, hogy ezek a köpenyek ugyanabban a varrodában készülnek, mint a gyógyszergyárban használatosak, ami több mint véletlen." Sebők elmondta, hogy a sok gyanús jelen túl nem könnyű konkrét bizonyítékot találni, mivel a földalatti szervezet, akinek az ügynökei reggel még mosolygós, kedves néniknek tűnnek, igen jól szervezett, és ezért nehéz rajtakapni őket, amint nap közben vegyszerekkel és egyéb anyagokkal dúsított étellel etetik a gyerekeket, hogy azok a betegséget hazahozva érjék el, hogy még több pénzt hagyjunk a patikákban. "Nem adjuk fel, tovább nyomozunk és megígérhetem, hogy olyan hathatós lépéseket teszünk majd, mint amit eddig megszokhattak tőlünk a cigány-bűnözés visszaszorításával kapcsolatban. Azt is kulturáltan, megfelelő szakértelemmel és háttérrel tudjuk kezelni, tehát ezzel sem lesz gond, csak úgy tűnik, hogy több időbe telik majd."
http://embertanfolyam.blog.hu/2009/11/2 ... _az_ovonok
Erre nem mondok semmit!