RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#21238  Szerző: mg

na, valami gebasz lehet, mert ugyan nálam csak monoban jön a Kossuth, de pontos időjelzéskor az öt csippanásból csak három jött, szóval egyik oldal hiányozhat :)
 #21016  Szerző: MrBrightside

Nehogy már ez problémát jelentsen a 21. században, hogy egy színházi darabban bazdmegolnak. Akkor egyetlen posztmodern darabot sem lehet megvágatlanul rádióban bemutatni? A művészetnek más a nyelvezete, mint a hétköznapoknak, és sokminden belefér. Ráadásul nem hinném, hogy az ilyesmire fogékony tinédzserek esténként MR1-et hallgatnának. Ha meg igen, még mindig jobban járnak, mint némelyik kereskedelmi adó esti műsorával, ami sokkal inkább roncsolja az agysejteket.
 #20540  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
Mauro írta:Ez hánykor ment adásba? Nem semmi.
21

South Park csak 10 után mehet, jóval kevesebbet trágárkodnak benne. Ez mehetett este 9kor? ORTT mit szólt hozzá?
 #20539  Szerző: LuciFerko

Mauro írta:Ez hánykor ment adásba? Nem semmi.
21
 #20532  Szerző: Mauro

Ez hánykor ment adásba? Nem semmi.
 #20379  Szerző: mg

bazmegelnek a színházban is, mér a rádiószínházban ne bazmegelnének
egyébként ha helye van neki adott darabban és nem csak úgy spontán a levegőbe eregetik, akkor oké, egyes szerepekben igen furcsán tűnne, hogy "jaaaj, a macska rúgja meg" :) egyébként meg mutassatok nekem olyan gyereket, aki szombat este kilenckor kossuthot hallgat :)
 #20375  Szerző: Zsolt

Hehe, én is hallottam a szóban forgó műsort. Látom a nagyközönség is megtalálta a magának fontosat. Innen üzenem, hogy egy hónapja kb. a Bartók rádió Rádiószínházában is baszdmegoltak.
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 167