LuciFerko írta:Na már megy, de SOKKAL gyengébb, mint szokott lenni! Épp hogy kilátszik a zajból.Most már teljesen jó és a többi rádióadó is rendesen szól.
Viszont a m1-en időnként vannak gondok. A tv2 megy rendesen, az RTL-t nem tudom megnézni.
LuciFerko írta:Na már megy, de SOKKAL gyengébb, mint szokott lenni! Épp hogy kilátszik a zajból.Most már teljesen jó és a többi rádióadó is rendesen szól.
mlaszlo írta:aha. igazából valószínűleg egyet bírmg írta: valahogy biztos tudnak, tavaly is volt fent valahol fénykép, ahogy épp belecsap a villám a pécsi toronyba.Akkor ezt a Pécsi tornyot úgy látszik kedvelik a villámok, mert ha jól láttam LuciFerko képeit, akkor tegnap is többször belecsapott.
mg írta: valahogy biztos tudnak, tavaly is volt fent valahol fénykép, ahogy épp belecsap a villám a pécsi toronyba.Akkor ezt a Pécsi tornyot úgy látszik kedvelik a villámok, mert ha jól láttam LuciFerko képeit, akkor tegnap is többször belecsapott.
mlaszlo írta:valahogy biztos tudnak, tavaly is volt fent valahol fénykép, ahogy épp belecsap a villám a pécsi toronyba.LuciFerko írta:pécsi adó kaputt... SSSS.Az idokep.hu-n írták, hogy villám csapott az adótoronyba. Ilyenkor mi történik az adóval? Tönkre is mehetnek ott az eszközök vagy tudnak védekezni a villámcsapás ellen?
LuciFerko írta:pécsi adó kaputt... SSSS.Az idokep.hu-n írták, hogy villám csapott az adótoronyba. Ilyenkor mi történik az adóval? Tönkre is mehetnek ott az eszközök vagy tudnak védekezni a villámcsapás ellen?