andrysoft!
Nem tudom, hogy hol, milyen feltételek mellett, milyen gazdálkodási és műsorpolitika mellett létesítettél adót.
Azt sem tudom, hogy hány munkatársad van, nekik mennyit fizetsz, ésatöbbi.
Egyébként Sz.Szatmár megye és amit hozzátennék, hogy H.Bihar megye. Ez az a két megye magyaroszágon ami a legkiélezettebb rádiózás szempontjából. Én pl. Biharban akkor sem csinálnék rádiót, ha utánnamdobnák a frekit, mert ami ott megy az gyalázat, de Szabolcsban is meggondolnám.
Mi kereskedelmi rádióztunk, jól megfértünk a konkurenciákkal, beesett hozzánk még 5 freki azóta mégtöbb.... A többit nem részletezném.
Az a helyzet, hogy az új médiatörvény tervezet szerint úgy látom, hogy nemhogy pénzt hanem teljesítményt sem fognak adni.
Én pedig azért nem csinálok már kisközösségi rádiót sem, mert nincs elég tőkém, befektetőm a civil szférából és fizetnem kell azért, hogy ne neveljek ki munkaerőt a kereskedelmi szektornak. A magam csendességében inkább figyelem a kialakult helyzetet. Ha tisztán szeretnék játszani és úgy látom, hogy te is így teszel (vagyis remélem) akkor az egész kisközösségi rádiózás egy végeláthatalan gazdasági kínlódás.