RADIOSITE Fórum

• Class FM

#133617  Szerző: egon2

Új műsorvezetőket Jáksó és Csiszár helyett nem vesz fel a Class fm.
 #133590  Szerző: asimov

Én is erről beszéltem, már a NeoFM (éterrádiós) megszűnésének biztossá válásakor is: a konkurencia eltűnése (nem csak itt, hanem az élet/ipar minden területén) okozati módon hozza a fokozódó nemtörődömséget, korcsosulást, a történelem kezdete óta.
mxgiorgio írta:Ezt hívják hülyének nézik a hallgatókat úgy sincs konkurenciánk :vomit:
 #133588  Szerző: mxgiorgio

Ezt hívják hülyének nézik a hallgatókat úgy sincs konkurenciánk :vomit:
 #133582  Szerző: mlaszlo

Az elmúlt héten a Class FM-et hallgattuk bent a munkahelyen és az 5 nap alatt feltűnt, hogy napközben 10 és 15 óra között szinte végig ugyanazok a számok mentek minden nap, egyedül a sorrendet variálták. Az ismétlésekkel nincs különösebb bajom, de ez pont az az időszak, amikor sokan háttérrádiózásként hallgatják a Class FM-et, munka mellett, viszont így hamar unalmassá válhat, ha nincs kicsit színesítve a zenei lista. Ráadásul a kívánságműsorként emlegetett idősávban talán óránként ha egy konkrét kérés volt, a többi csak szeretnék kérni egy számot, ha egyáltalán lehetett érteni valamit a betelefonálóból.
 #133571  Szerző: markfelt

nemethi1980 írta:Gratulálok nektek, igazi médiásokhoz méltatlan viselkedés. Ebből látszik, hogy soha nem voltatok alázattal a szakma iránt. Azt hiszem, hogy szét is vágtátok ezzel a kis kalandotokkal az egész topicot.
sajnos inkább azt kell mondjam, hogy nagyon is jellemző a szakmában az a viselkedés, amit itt produkáltak, mindenesetre egy hét tiltás a jutalom érte.
 #133570  Szerző: Zorro90

Hogy a Class FM-ről is essen szó: nem vagyok állandó hallgatójuk, de a reggel fél 7-es hírmagazint mostanában elég gyakran hallgattam a közlekedési hírek miatt, mert utaztam erre-arra. Feltűnt, hogy a Kőváry Anett elbocsátása óta általában hétköznap reggelre beosztott Kosztrihán Karolina helyén hetek óta Balás Árpád vagy Hunyad Ákos volt hallható. Múlt héten pedig a negyedórás hírösszefoglalóban már többször is hallottam összeállításokat, amelyeket egy szerintem új kolléganőjük, Juhász Enikő készített. Tegnap este egyszer belehallgattam a hírekbe, amelyeket éppen szintén ő szerkesztett és olvasott fel. Ő azonos lenne a korábban a Lounge Rádiónál dolgozó Juhász Encivel?

Egyébként tegnap este elég sokat hallgattam a szerda este hd által linkelt "retro" Class streamet. A Slágeren, Neón, Juventuson megszokott dalok mellett előfordultak elsősorban magyar számok is az új évezred első éveiből (pl. Unique - Képzeld el, Back II Black - Várj, Baby Gabi és Kefir - Hova sodor a szél), de hallottam Korda Gyuri bácsiéktól a Mamma Mariát is, meg pár olyan dalt, amiket eddig máshol nem nagyon (pl. Timo Maas feat. Brian Molko - First Day, All Saints - Never Ever, Jamiroquai - White Knuckle Ride).
 #133569  Szerző: nemethi1980

Gratulálok nektek, igazi médiásokhoz méltatlan viselkedés. Ebből látszik, hogy soha nem voltatok alázattal a szakma iránt. Azt hiszem, hogy szét is vágtátok ezzel a kis kalandotokkal az egész topicot.
 #133564  Szerző: kukac

Moderálva
 #133563  Szerző: Glenn

Moderálva
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 510