és inkább hallgat mást.Lehetőségek tárháza áll rendelkezésre. (nem)
és inkább hallgat mást.Lehetőségek tárháza áll rendelkezésre. (nem)
Sakál írta:A célcsoport 70%-a úgy van ezzel, hogy nem érdekli, és inkább hallgat mást.asr27 írta:Szerinted... Na és? Nem tudhatod, hogy az átlag Music FM-hallgató hogy van ezzel. És ne gyere azzal se, hogy mert az ismerőseid szerint is. Az sem reprezentatív.noartist írta:Valószínűleg minden törzshallgatóban tudatosult, hogy ez csak az ünnepek alatt lesz így.Idén, a korábbi évekhez képest, durvábban nyomják, ami szerintem nem jó irány...
De a kezdetek óta ez van minden karácsonykor a Music FM-nél.
Dani írta:Jó, de akkor Húsvétkor szóljon húsvéti zene, Pünkösdkor pünkösdi zene, nemzeti ünnepekkor csak magyar zene, és még sorolhatnám azokat az ünnepeket, amelyeket nem kapnak fel ennyire, érthetetlen módon a karácsonnyal valamiért kivételeznek, holott szerintem nem nagyobb ünnep az előbb felsoroltaknál.Pedig de.
asr27 írta:Szerinted... Na és? Nem tudhatod, hogy az átlag Music FM-hallgató hogy van ezzel. És ne gyere azzal se, hogy mert az ismerőseid szerint is. Az sem reprezentatív.noartist írta:Idén, a korábbi évekhez képest, durvábban nyomják, ami szerintem nem jó irány...asr27 írta:Úgy tűnik, ezekkel a lassú, karácsonyi zenékkel el akarják üldözni a törzshallgatók nagy részét.Valószínűleg minden törzshallgatóban tudatosult, hogy ez csak az ünnepek alatt lesz így.
asr27 írta:Emlékeim szerint a korábbi években is ez ment- legalábbis mindig volt 1 nap, amikor tisztán csak karácsonyi zenéket toltak.noartist írta:Idén, a korábbi évekhez képest, durvábban nyomják, ami szerintem nem jó irány...asr27 írta:Úgy tűnik, ezekkel a lassú, karácsonyi zenékkel el akarják üldözni a törzshallgatók nagy részét.Valószínűleg minden törzshallgatóban tudatosult, hogy ez csak az ünnepek alatt lesz így.
noartist írta:Idén, a korábbi évekhez képest, durvábban nyomják, ami szerintem nem jó irány...asr27 írta:Úgy tűnik, ezekkel a lassú, karácsonyi zenékkel el akarják üldözni a törzshallgatók nagy részét.Valószínűleg minden törzshallgatóban tudatosult, hogy ez csak az ünnepek alatt lesz így.
asr27 írta:Úgy tűnik, ezekkel a lassú, karácsonyi zenékkel el akarják üldözni a törzshallgatók nagy részét.Valószínűleg minden törzshallgatóban tudatosult, hogy ez csak az ünnepek alatt lesz így.
noartist írta:Bár még nem találtam cikket sehol róla, de adásban már elhangzott, hogy taroltak a Rádiós Korrektúra szavazáson.
Díjat nyert a Délutáni Roadshow az egyik adásáért, az év rádiós hangja Bochkor Gábor, a legnépszerűbb rádió pedig a 89.5 Music FM.