RADIOSITE Fórum

• Politika

#160554  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
djlacee írta:
asr27 írta: Ennyi idősen még én is csak röhögtem azokon, amiket ma kib@szott komoly dolgoknak látok.
Továbbá megkérlek, ha tartalmas a témához méltó véleményed nincs, akkor ne válaszolj a hozzászólásaimra! Köszöntem!
Miért, mennyi idős dkemeny77? És te mennyi idős vagy?
Több, mint 10 év van köztünk. Tehát dkemeny még nem tapasztalta meg az élet valódi működését, ebben biztos vagyok.
Majd, ha befejezi a tanulmányait és munkahelyet kell keresnie, és majd ott teljesíteni kell, akkor rájön, hogy mennyi mindenben igazam volt.
Keresett, és talált.
Nap mint nap ezekkel a témákkal foglalkozom, de nyilván itt az atyaisten szerepében csak Te állhatsz.

Üdvözöllek!
 #160552  Szerző: asr27

djlacee írta:
asr27 írta: Ennyi idősen még én is csak röhögtem azokon, amiket ma kib@szott komoly dolgoknak látok.
Továbbá megkérlek, ha tartalmas a témához méltó véleményed nincs, akkor ne válaszolj a hozzászólásaimra! Köszöntem!
Több, mint 10 év van köztünk. Tehát dkemeny még nem tapasztalta meg az élet valódi működését, ebben biztos vagyok.
Majd, ha befejezi a tanulmányait és munkahelyet kell keresnie, és majd ott teljesíteni kell, akkor rájön, hogy mennyi mindenben igazam volt.
 #160551  Szerző: asr27

BMáté írta:Ez mutatja legjobban, hogy a csőlátású te vagy, és 444-en kívül sehonnan nem tájékozódsz
Látod? ezt is a csöppke kis lökött, fidesz által átmosott agyacskád találta ki. Ki a jó isten mondta neked, hogy én 444-en kívül sehonnan sem tájékozódok?! Senki!
Még ha Magyar Nemzetet írtál volna, akkor azt mondom van benne valami, de az, hogy 444-et pff...
Egyébként napi szinten legalább 5-6 különböző médiumot szoktam lapozni. Néha az Alfát is!
BMáté írta:van egy kisvállalkozó, aki a termékeit 1 €/db áron értékesíti. Hogy jár jobban? Nyilván úgy, ha ebben az esetben nem 220 Ft-ot (Bajnai kormány), hanem 310 Ft-ot (Orbán kormány) tud realizálni.
Ez pontosan így van! Viszont, egy más országból importált árút sokkal kedvezőbb áron lehetett megvásárolni, amikor erős volt a forint. Lássuk be Mátéka, ebben is buktad az igazad! Kik vannak többen? A kisvállalkozók, vagy a szakmunkás és/vagy minimálbérből élők ebben az országban?! Szerintem erősen utóbbiak.
BMáté írta:ugyanis: a jelenlegi vezetés filozófiája az, hogy amiért megdolgozol az a tied, tehát a béreken kisebbek a terhek (lásd egykulcsos 15 %-os SZJA,
hahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na látod itt ástad el magad nálam végképp! Most is leírom, amit már többször! Egy ostoba, agymosott, közmédián tájékozódó, narancsködben élő gyökér vagy, se több, se kevesebb! Nem érdekel, a stílus(úgy tudom itt a politika topikban megengedett) Ha tetszik, ha nem én kimondom (jelen esetben leírom), amit gondolok másokról, akinek nem tetszik, nem szól hozzám!
Témára visszatérve: Akkor is, egyedül kik itták a levét a többkulcsosról, egykulcsosra váltáskor? a szegények, a minimálbért keresők! Nem! Nem igazságos! Az amúgy is gazdagok még gazdagabbak lettek! A szegények még szegényebbek! Ezzel senki más nem járt jól, csak a magas keresetűek!
BMáté írta:ami egyébként 8-9 %-ra van tervezve elvileg 2018-tól
Aha, hol szájkózzák ezt? a közmédiában??? Mielött elkezdesz 444-ezni, igen, valóban volt róla szó! De nem lesz belőle SEMMI!
BMáté írta:Ugyanakkor, ha vásárolsz, költöd a pénzed, annak ára van (lásd magasan tartott ÁFA-kulcs)
Ki emelte fel 25%-ról 27%-ra az áfát? A fidesz? Jaa igen!
Hol a legmagasabb az áfa az EU-ban? Hát persze , hogy kishazánkban!
BMáté írta:Na, de miért is ne lenne így, hiszen messzemenőkig a legigazságosabb rendszer ez, szerintem.
Nem tudok erre mást írni, mert már csak nézek, hogy, hogyan lehet valaki ekkora idióta, agymosott, barom!
Szerencsére egyre kevesebben gondolják így, de még mindig nem elég kevesen!
BMáté írta:hogy egyoldalúbb lett a média én is elismertem, már nem egyszer.
Na, most nekem próbálsz hazudni? Tegnap még Gyurcsányra és Bajnaira próbáltad kenni a sarat, ma meg már elismered. okéjó.
BMáté írta:Te soha nem voltál képes kulturált vitára, végletekig hajtod a magad igazát, akkor is, amikor nincs így.
Veled nem is leszek képes, soha, ezt remélem felfogtad!
Amiben igazam van(az itt általam leírtakban) azt hajtani is fogom, akár tetszik neked, akár nem!
BMáté írta:Na ezek után felteszem a kérdést: ki itt a valódi csőlátású, aki végletekig hajtja a propagandát?
Ki lenne? Természetesen TE és még kb 2-3 ember itt a fórumon.
BMáté írta:Éppen emiatt, azt gondolom nincs értelme veled vitatkoznom
Örülök, hogy rájöttél! Úgysem fogunk egyetérteni. Te valószínűleg jobban élsz, mint 6-7 éve, én rosszabbul. Illetve nem csak én, hanem a legtöbb ismerősöm, akik még itthon vannak, a többiek már kiköltöztek külföldre, Nyugatra.
BMáté írta:U.i.: tudom fiatal vagyok, meg csőlátású, és amit leírtam az baromság. ;)
Ezt az egyet jól tudod! ;)
----
A többi mondataimra elfelejtettél válaszolni, de nem is baj, tudom, hogy nem fogod megérteni, akár hányszor írom le a valóságot! Ráadásul fáradt is vagyok ma ahhoz, hogy neked magyarázzam a TÉNYEKET
Ajánlom kapcsold be a tv készülékedet, kapcsold az M1-re (De vigyázz, nehogy véletlenül az ATV-re vagy a Hír TV-re kapcsolj!!!) vagy ha netezel, akkor jó 888.hu/magyar idők olvasást!
 #160550  Szerző: dkemeny77

djlacee írta:
Én 16 éves vagyok (bár a magyar kerekítési szabályok szerint inkább 17 :D ). Vállalom, ahogy ezt kevesen itt a fórumon. Szerintem az "ész" - érettség nem feltétlen kor kérdése. Lehet értelmesen beszélgetni, mindenféle indulat, és kurv@anyázás nélkül. Ennek ellenére igyekszem tanulni, és sok - sok tapasztalatot szerezni, ahogy azt az aláírásom is mutatja - (büszke vagyok rá, hogy vannak igazán "nagyok" is akik, elismerik a munkám) ! :)

...félreértés ne essék, ebben semmi individualizmus.

Sziasztok,
D.
 #160548  Szerző: djlacee

#160546  Szerző: dkemeny77

BMáté írta: (...)
+1 :)
 #160545  Szerző: BMáté

Asr, először is reagálnék az árfolyam témára. Ez mutatja legjobban, hogy a csőlátású te vagy, és 444-en kívül sehonnan nem tájékozódsz. Elméleti példa: van egy kisvállalkozó, aki a termékeit 1 €/db áron értékesíti. Hogy jár jobban? Nyilván úgy, ha ebben az esetben nem 220 Ft-ot (Bajnai kormány), hanem 310 Ft-ot (Orbán kormány) tud realizálni. Ezért nyomják le szándékosan az árfolyamot (többek között). Persze, akik turistaként kiutaznak azoknak rosszabb, de ez is illik a képbe, ugyanis: a jelenlegi vezetés filozófiája az, hogy amiért megdolgozol az a tied, tehát a béreken kisebbek a terhek (lásd egykulcsos 15 %-os SZJA, ami egyébként 8-9 %-ra van tervezve elvileg 2018-tól, de ez még képlékeny). Ugyanakkor, ha vásárolsz, költöd a pénzed, annak ára van (lásd magasan tartott ÁFA-kulcs). Na, de miért is ne lenne így, hiszen messzemenőkig a legigazságosabb rendszer ez, szerintem.
Másodsorban személyes megjegyzésemnek adnék hangot, annak ellenére, hogy nem kenyerem a személyeskedés. Ha korrekt ember lennél, visszaemlékeznél arra, hogy az egészségügy problémáit és azt, hogy egyoldalúbb lett a média én is elismertem, már nem egyszer. Te soha nem voltál képes kulturált vitára, végletekig hajtod a magad igazát, akkor is, amikor nincs így. Szerinted minden rossz, és aki egy pillanatig is cáfolja az általad említetteket, azt megbélyegzed, és olyan hangnemet ütsz meg, ami minősíthetetlen. Alpári a viselkedésed, messze van az ésszerűtől vagy a felnőttestől. Óvodás kisgyerekként sem voltam ennyire akaratos, tiszteletlen a társaimmal. Mindezeket nem csak én állítom, "a csőlátású jobboldali", hanem azok is, akik egyébként szintén politikai szemléletváltást szeretnének. Na ezek után felteszem a kérdést: ki itt a valódi csőlátású, aki végletekig hajtja a propagandát?
Nem vagy vitaképes, és korrekt sem vagy, csak egy olyan ember, aki a számítógépén éli ki az elmúlt években felgyülemlett csalódottságát, és vélt vagy valós sérelmeit. Éppen emiatt, azt gondolom nincs értelme veled vitatkoznom, bármennyire is bíztam a konstruktív vitákban. Nem vagy erre képes. Nem azért, mert nem értesz velem egyet, ezzel semmi baj, hanem azért, mert egyszerűen nem tudod, hogyan kell vitázni.

U.i.: tudom fiatal vagyok, meg csőlátású, és amit leírtam az baromság. ;)
 #160534  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
dkemeny77 írta:
Azt várhatod, nem vagy te senki, hogy én neked magyarázkodjak bármiben is!
Az viszont ismét kiderült, hogy egy súlyosan csőlátású, közmédiából táplálkozó fideszes gondolkodású tag vagy! ;)
Amiket leírtál, azok a hibák eltörpülnek orbán hibái mellett.
Nézd meg ezeket a tudatlan, orbánt istenítő, szerencsétleneket, szánalmas, erőszakos marhák (...)
Asr, bírom ezeket a primitív, minősíthetetlen hozzászólásaidat.
Én azért néha jót derülök rajta... :smoke:
Ennyi idősen még én is csak röhögtem azokon, amiket ma kib@szott komoly dolgoknak látok.
Nem a témán nevetek. Rajtad.
Üdv.
 #160532  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
Az viszont ismét kiderült, hogy egy súlyosan csőlátású, közmédiából táplálkozó fideszes gondolkodású tag vagy! ;)
Nézd meg ezeket a tudatlan, orbánt istenítő, szerencsétleneket, szánalmas, erőszakos marhák (...)
Ennyi idősen még én is csak röhögtem azokon, amiket ma kib@szott komoly dolgoknak látok.
 #160527  Szerző: dkemeny77

• 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 517