benko5009 írta:Kovi02 írta:
Megnéztem,a hangkártya tudja a 24bit/192kHz felvételi módot.
A forrasztáshoz tudnál részletesebb leírást adni?-illetve: az nem lenne célszerűbb,ha nem szerelnék fel 3,5-s jack dugót a tuner hátuljára,hanem az árnyékolt kábel "kilógna" belőle?
- Esetleg nézz utána az interneten a forrasztásnak, hogy mi kell hozzá, és hogyan kell csinálni. Vagy kérj meg egy hozzáértő barátot ismerőst.
- A "kilógó" kábeles megoldást leírtam már Neked (lásd 2015.10.11. 22:42 hsz 3. pont) mint nem túl elegáns, de tökéletesen működő megoldást.
Üdv.: Balázs
Lehetséges nem voltam érthető,nem arra gondoltam,a forrasztás is menne(van pár hozzáértő ismerős),én arra gondoltam,a tuneren belül mit kell a forrasztással csinálni(IC melyik pontjára,a kábelt hol vezessük..stb)
Valaki mostanában ránézett a 99,3 szabadkai adóra? Nagyon halk,és csak a jobb oldal szól,+processzálatlan
(amúgy a szabadkai adások fő jellemzője az,hogy halkak,sűrűn féloldalasak,az RDS löket gyenge,az újvidékiek meg túl vannak lökve az égbe,az RDS már zajos térerőnél is lejön.)
(kb ez a "jelenség" a Radio Index adóin látható a legjobban,pld a 96,2 halk,de kb jól be van állítva,a 94,1 üvölt,az RDS túl van lökve, a 91,9 és a 100,8 processzálatlan,de pld az RDS-beállításban is különböznek a 91,9 en INDEX___ D263 a 96,2-n index___ D263 a 94,1-en _INDEX__ D28B(fmscan szerint pár hónapja is 6288 volt,de vagy 1 éve nem az a PI)