csokie írta:Ha egy ilyen jól felépített rádió veszteséget termelt, akkor mégis melyik rádió tudná ezt a békés megyei frekvenciákat üzemeltetni nyereségesen? Szerintem senki, amíg nem változik a piac; de én szerintem már nem fog.MKR, Mária, Európa, Lánchíd is amekkora állandó hallgatótáborral rendelkezik...
olvaso1 írta:Kedves admin!Lásd az Egérút... interkaktív kapcsolat...
"vidám, naprakész, pörgős, friss"
Ez így igazElég jól összerakták most a Juventust, viszont délután csak zene van műsorvezetéssel. Valami két órás műsorocska igazán beleférhetne még. Azt hiányolom a rádióból, hogy nincs meg az az igazi kapcsolat a hallgatókkal, mint régen. A reggeli műsor rendben van.
olvaso1 írta:Keresgéltem a neten infót, hogy mi lehet a megszűnés mögött, de egyenlőre az ottani napilapok nem írtak semmit - legalábbis az online felületükön -.Talán majd holnap...a válasz különben piszok egyszerű, a frekvencia tulajdonosa együtt működött a Juventus Rádióval, a Juventus adta a tartalmat, a frekvencia tulajdonos értékesítette a reklámidőt. A helyi reklám annyira visszaesett, hogy előbb csak a leggazdaságtalanabb frekvenciákat (Mezőkovácsháza, Szarvas, Szeghalom, Hódmezővásárhely) állították le, ill. Kapuvár
admin írta:Bár az utóbbi időben nem voltam rendszeres Juventus hallgató, de mégis egyfajta monotonitás jött le, mintha minden mindegy alapon, már csak a tavaly év végi szintet próbálnák fenntartani, a természetesség keretein belüli frissítés nélkül. De még így is inkább százszor ez, mint a Neo FM szinte heti rendszerességű metamorfózisa.Gabeedj írta:A hallgatottsági adatok Pesten ebben a közösségben erős Juventus hallgatottságot mutatnak,de más helyen és más korosztályba mindez nem mondható el.Abban igazad van,hogy változik hónapról hónapra is akár,de azt te is beláthatod,hogy kicsit megrekedt a rádió ,kicsit élettelenek tűnik,ehhez nem kell mértani pontossággal hallgatottsági adatokat nézni,hanem hallani kell vagy érezni.Ez a rádió nem ezt érdemelné és ne feledjük a Danubius után ők voltak azok,akik régóta ott vannak a köztudatban és lendületességet szoktunk meg tőlük.Hallgatom a Juventus-t és én pont nem érzem élettelennek, inkább vidám, naprakész, pörgős, friss. Amit Te írtál, az inkább egy, a Juventus-hoz nagyon hasonló rádióra illik. Szerintem.
Más ezt hogy látja?
A lényeg egyébként, amiért a grafikont bemásoltam: ha egy ilyen eredményt elér egy rádió, akkor nem nagyon kéne változtatni, csak tartani kell a szintet. Szerintem ez megy/menni fog nekik.