csabyke írta:Zsolt0911 írta:Hátha esetleg valakit érint. Az ARD Popnacht műsorát átvevő német reginális adók közül a WDR 2-on tegnap éjjel nem volt a saját stúdióból műsorvezetés, pedig korábban, amikor nem ők készítették, akkor önálló műsorral jelentkeztek (die Nacht néven), és csak a hírek idejére kapcsolódtak a közöl hálózati műsorra. Tegnap éjjel az egész adást - szignálokkal, közlekedési infókkal, hírekkel együtt - a Bayern 3-tól vette át. Szóval lehet megszűnt az önnálló WDR 2 éjszakai műsor, és most már állandóan átveszik a közös éjszakai Popnachtot. Bár, gondolom, azokat az adásokat, amiket Kölnből korábban is ők gyártottak, továbbra is ők készítik.Én a vele párhuzamosan futó Nachexpresset szoktam hallgatni, ott is érdekes, hogy az MDR és az NDR a többitől eltérően önálló éjszakai műsorral jelentkezik, tehát nem a Nachtexpressel...
A POP Nacht is olyan, hogy minden éjjel másik stúdió szerkeszti?
Az ARD-Nachtexpressnél én a szombatit szeretem a legjobban: Rhytmus der Nacht a WDR4 jóvoltából...
De ott van olyan is, ha jól emléxem, hogy a hírműsort Stuttgartban (SWR4) olvassák fel, de minden más Kölnből (WDR4) megy...
Zsolt0911 írta:Hátha esetleg valakit érint. Az ARD Popnacht műsorát átvevő német reginális adók közül a WDR 2-on tegnap éjjel nem volt a saját stúdióból műsorvezetés, pedig korábban, amikor nem ők készítették, akkor önálló műsorral jelentkeztek (die Nacht néven), és csak a hírek idejére kapcsolódtak a közöl hálózati műsorra. Tegnap éjjel az egész adást - szignálokkal, közlekedési infókkal, hírekkel együtt - a Bayern 3-tól vette át. Szóval lehet megszűnt az önnálló WDR 2 éjszakai műsor, és most már állandóan átveszik a közös éjszakai Popnachtot. Bár, gondolom, azokat az adásokat, amiket Kölnből korábban is ők gyártottak, továbbra is ők készítik.Én a vele párhuzamosan futó Nachexpresset szoktam hallgatni, ott is érdekes, hogy az MDR és az NDR a többitől eltérően önálló éjszakai műsorral jelentkezik, tehát nem a Nachtexpressel...