mimi írta:Jogos kritikát kaptam.adminisztrator írta:Hölgyek, Urak!Fejezzük le a rossz hír hozóját?
Elnézést, kicsit elragadtattam magam, sok sikert kívánok mind a Neo jelenlegi, mind a régi munkatársainak. Korábbi hozzászólásomat moderáltam.
mimi írta:Jogos kritikát kaptam.adminisztrator írta:Hölgyek, Urak!Fejezzük le a rossz hír hozóját?
Elnézést, kicsit elragadtattam magam, sok sikert kívánok mind a Neo jelenlegi, mind a régi munkatársainak. Korábbi hozzászólásomat moderáltam.
adminisztrator írta:Hölgyek, Urak!Fejezzük le a rossz hír hozóját?
harrapari írta:Az az ember hülye.Nem tudok mást mondani.Ki vállalkozna műsorvezetőnek,ismerve a rádió sztoriját?Senki.adminisztrator írta:modEzek a vélemények ártottak folyamatosan a rádióspiacnak. Soha nem volt annál ártóbb, mint amikor rádiósok nyavajogtak, hogy baj van. Szerinted egy ügyfél amikor ezeket a véleményeket hallja mit gondol? Kellene ide pénzt vinni? NEM.
A digitalizációs felvetésnél nem árt pontosítani, mert mindenki mást ért rajta. Ha DAB akkor erre szerintem egyértelműen nem a válasz. Ha szélessávú internet arra azt mondom már inkább, de ez sem egyszerű.
Bumfan, (Gépész) !
A Lali nem bírja ki mikrofon nélkül, viszont az a produktum meg annyira kevés hallgatót produkál, hogy hirdetői szempontból indokolatlan gondolkodni vele. Ami egyértelműen érték az a Bumeráng nem is értem az idióta Medveczky-t
adminisztrator írta:modEzek a vélemények ártottak folyamatosan a rádióspiacnak. Soha nem volt annál ártóbb, mint amikor rádiósok nyavajogtak, hogy baj van. Szerinted egy ügyfél amikor ezeket a véleményeket hallja mit gondol? Kellene ide pénzt vinni? NEM.