RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101576  Szerző: markfelt

mimi írta:
adminisztrator írta:Hölgyek, Urak!

Elnézést, kicsit elragadtattam magam, sok sikert kívánok mind a Neo jelenlegi, mind a régi munkatársainak. Korábbi hozzászólásomat moderáltam.
Fejezzük le a rossz hír hozóját?
Jogos kritikát kaptam.
 #101575  Szerző: DRoland

Én nem értem azokat kik állandóan szapulják a Bumerángot, nem kell hallgatni (főleg nem kárörvendeni) és kész!!! Majd, ha az ő kedvencük megszűnik akkor majd jövök én is trollkodni :troll:
 #101574  Szerző: djlacee

Mellesleg a Neo FM ad DAB+on is, jól tévedek?
 #101573  Szerző: mimi

adminisztrator írta:Hölgyek, Urak!

Elnézést, kicsit elragadtattam magam, sok sikert kívánok mind a Neo jelenlegi, mind a régi munkatársainak. Korábbi hozzászólásomat moderáltam.
Fejezzük le a rossz hír hozóját?
 #101572  Szerző: mimi

"a művészvilág jeles
képviselői ülnek majd mikrofon mögé" - ez mennyire Budapest TV-s szóhasználat :)
 #101571  Szerző: markfelt

Hölgyek, Urak!

Digitalizáció ügyben én az IP alapú mobil megoldást tartom jónak már egy ideje (ez viszont most még nem indtható), de szerintem a történtek kapcsán megnyílt egy rögös, jó hosszú út a DAB+ felé is.

Harrapari: PÜ ment.

Üdv.,
Admin
 #101570  Szerző: noartist

harrapari írta:
adminisztrator írta:mod
Ezek a vélemények ártottak folyamatosan a rádióspiacnak. Soha nem volt annál ártóbb, mint amikor rádiósok nyavajogtak, hogy baj van. Szerinted egy ügyfél amikor ezeket a véleményeket hallja mit gondol? Kellene ide pénzt vinni? NEM.

A digitalizációs felvetésnél nem árt pontosítani, mert mindenki mást ért rajta. Ha DAB akkor erre szerintem egyértelműen nem a válasz. Ha szélessávú internet arra azt mondom már inkább, de ez sem egyszerű.

Bumfan, (Gépész) ! :)
A Lali nem bírja ki mikrofon nélkül, viszont az a produktum meg annyira kevés hallgatót produkál, hogy hirdetői szempontból indokolatlan gondolkodni vele. Ami egyértelműen érték az a Bumeráng nem is értem az idióta Medveczky-t
Az az ember hülye.Nem tudok mást mondani.Ki vállalkozna műsorvezetőnek,ismerve a rádió sztoriját?Senki.
Másrészt:Én támogatnám a Dab+ -ot.De mire van itt pénz?103 milliót kidobni logókra a közmédiában...
Basszus!
 #101569  Szerző: harrapari

adminisztrator írta:mod
Ezek a vélemények ártottak folyamatosan a rádióspiacnak. Soha nem volt annál ártóbb, mint amikor rádiósok nyavajogtak, hogy baj van. Szerinted egy ügyfél amikor ezeket a véleményeket hallja mit gondol? Kellene ide pénzt vinni? NEM.

A digitalizációs felvetésnél nem árt pontosítani, mert mindenki mást ért rajta. Ha DAB akkor erre szerintem egyértelműen nem a válasz. Ha szélessávú internet arra azt mondom már inkább, de ez sem egyszerű.

Bumfan, (Gépész) ! :)
A Lali nem bírja ki mikrofon nélkül, viszont az a produktum meg annyira kevés hallgatót produkál, hogy hirdetői szempontból indokolatlan gondolkodni vele. Ami egyértelműen érték az a Bumeráng nem is értem az idióta Medveczky-t
 #101566  Szerző: markfelt

mod
 #101565  Szerző: djlacee

Hát ami azt illeti jók ezek a zenék, viszont a netes hallgatottság folyamatos csökkenése alapján elképzelhetőnek tartom hogy ez annyira mégsem nyerő az embereknek, valahogy úgy kéne hogy a régi eddig megszokott zenei kínálat, és 1-2 ilyen zenét valahogy elrejteni benne
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 584