RADIOSITE Fórum

• Politika

#160520  Szerző: markfelt

RatFM írta:
djlacee írta:https://www.youtube.com/watch?v=voUf5xOYVmI

ez amúgy mennyire iszonyatosan, orbitálisan, rettenetesen szánalmas
Ahogy ez az egész ország !
Itt egy a lényeg, ki tud többet jobban lopni az ország vagyonából és azt, hogy tudja 50-100 évre titkosítani !
És ez totál független ki van aktuálisan nyeregben !
Egyik kutya a másik eb ! :fuckyou:
Gondolom azért azt érzed, hogy az nem megoldás, hogy középső ujjat mutatunk mindenhova, hiszen ugye mindenki csak lopna. Néha cserélgetni kell a tolvajokat, mert aki éppen lop, az egyre jobban lop, és kell más, aki elölről, szépen lassan, bátortalanul lopósan újrakezdi, mert ha nem cserélgeted a tolvajokat, akkor gatyád se marad lassan.

Magyarul néha tolvajt kell váltani, mert ugyan nem egyszerre rabolják le a lakásodat, de idővel megtanulják, hol mi van, és visszajönnek érte.
 #160519  Szerző: RatFM

djlacee írta:https://www.youtube.com/watch?v=voUf5xOYVmI

Ahogy ez az egész ország !
Itt egy a lényeg, ki tud többet jobban lopni az ország vagyonából és azt, hogy tudja 50-100 évre titkosítani !
És ez totál független ki van aktuálisan nyeregben !
Egyik kutya a másik eb ! :fuckyou:
 #160512  Szerző: asr27

BMáté írta:Sláger/Danubius szétverése is Bajnai idejében történt, ő pedig nem egy kutya Gyurcsánnyal (DE).
Erre még annyit reagálnék, igaz, hogy elbukta a Sláger és a Danubius a frekvenciát, de nem volt fehérzaj egy óráig sem az említett frekvenciákon!
Azóta, a Neo-t KICSINÁLTA A FIDESZ, és most a propagandarádió szól, ott, ahol a Gyurcsány és Bajnai kormány idején kereskedelmi rádió szólt.
Most pedig jön a Class FM.
Ha már a rádiókat említetted! Hány frekvencián van most sistergés, ahol 2009-ben még javában szólt egy kereskedelmi rádió? 15? 20? esetleg 30? Közelítünk a 40-hez?
Jaa, hogy ez sem a fidesz idején lett így mi? aha, értelek.
Bajnaival mi is volt a baj? Amikor a forint jóval erősebb volt Bajnai kormányzása idején! Most meg matolcsy elvtársék direkt tartósan gyengítik a magyar fizetőeszközt, mert nekik ez a jó!
Az meg kit érdekel, hogy mások mit akarnak!
Magyar Hírlap, a CÖF-ös Széles Gábor lapja. Emlékezz csak vissza: Széles megfenyegette Gyurcsányt, hogy ha nem csökkenti a a vállalkozásaival szembeni adófizetési kötelezettségeit, akkor kiviszi Szlovákiába az üzleteit.
Ekkor mondta Gyurcsány, hogy el lehet menni, itt lehet hagyni az országot!
Megszűnt a Magyar Hírlap? Nem! Szélesé maradt? Igen!
Szóval még egyszer, melyik kormány verte, s veri szét teljesen a médiát???????????
 #160511  Szerző: asr27

BMáté írta:
asr27 írta:Gyurcsány nem verte szét médiát,...
Riporternő: Azt mondja Lendvai Ildikó, hogy tulajdonképpen az egyik ok, ami miatt a Népszabadság megszűnt, az az, hogy ellehetetlenítették, mégpedig úgy, hogy 2010 után drasztikusan csökkent ott az állami hirdetések száma. Önök ugyanezt csinálták, nem?
Gyurcsány: Vannak itt kimutatások. Nem tudom, hogy Önnek, az Ön papírjában vannak-e? Hozza le folyamatosan, hála istennek az átlátszó.hu és mások. Amennyire vissza tudok emlékezni (itt már baromira ráncolja a homlokát – szerk.), az állami vállalatok szíve egy kicsit mindig a kormánypárti sajtó felé húzott. Alattunk is. Százalékokat nem tudok mondani, de most nem ez a helyzet. Ma kiapasztják a nem kormánypárti sajtót. Nulla állami hirdetés van a Népszabadságban, a Népszavában. Ugye így van? Maguknál sincsen sok mióta, hogy mondjam, kicsikét középebbre mentek. Ez nincsen rendben. Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Mi sem voltunk nyilvánvalóan tökéletesek...büntetőpolitika van.
Riporternő: Bocsásson meg, de azt mondja, hogy nincsen rendben, meg büntetőpolitika van. Számok nincsenek a papíromban, de 2009-ben Ön bojkottot hirdetett a Magyar Hírlap ellen. Most meg azt mondja az ATV-ben, hogy ha a jobboldal valamely lapját be akarják zárni, és Ön abban a helyzetben lenne, akkor bizony van ez is, meg az is, nem kellene bezárni.
Gyurcsány: Aha. Nézze. Azt mondani, hogy egy lap fasiszta eszméket terjeszt és szerintem ne vásároljátok meg, ez legitim.
Riporternő: És ne is reklámozzatok benne...
Gyurcsány: (Fenyegetően felemeli az ujját) Ilyet én nem mondtam.
Riporternő: Ez a közleményben benne van.
Gyurcsány: Nem hiszem.
Riporternő: Hát kiírtam, de mindegy, (nevetve) elhiszem, hogy akkor rosszul írtam ki.
Meg végül is a Sláger/Danubius szétverése is Bajnai idejében történt
Szerk.: továbbra is várom az érdemi válaszodat a tegnapi felvetésemmel kapcsolatban.
2009-ben már bőven a fidesz diktált.
A 2006-os zavargásokat követően a háttérben már javában a fidesz irányított sok mindent(ha nem is mindent)
Csak papíron volt hatalmon az MSZP!
Ugye emlékszünk, hogy a 2006-os önkormányzati választásokon, a legtöbb nagyvárosban fideszes polgármesterek és képviselők nyertek!
----
Azt várhatod, nem vagy te senki, hogy én neked magyarázkodjak bármiben is!
Az viszont ismét kiderült, hogy egy súlyosan csőlátású, közmédiából táplálkozó fideszes gondolkodású tag vagy! ;)
Amiket leírtál, azok a hibák eltörpülnek orbán hibái mellett.
Nézd meg ezeket a tudatlan, orbánt istenítő, szerencsétleneket, szánalmas, erőszakos marhák:
https://www.facebook.com/nyugatifeny/vi ... 673551897/
 #160508  Szerző: djlacee

https://www.youtube.com/watch?v=voUf5xOYVmI

#160506  Szerző: djlacee

admin írta:http://444.hu/2016/10/24/azelott-irta-m ... pett-volna
Néha azért hibázik Árpád is.
Én egyszer nagyon szívesen folytatnék társalgást Habony Úrral, egy kávé társaságában
 #160504  Szerző: BMáté

asr27 írta:Gyurcsány nem verte szét médiát,...
Riporternő: Azt mondja Lendvai Ildikó, hogy tulajdonképpen az egyik ok, ami miatt a Népszabadság megszűnt, az az, hogy ellehetetlenítették, mégpedig úgy, hogy 2010 után drasztikusan csökkent ott az állami hirdetések száma. Önök ugyanezt csinálták, nem?
Gyurcsány: Vannak itt kimutatások. Nem tudom, hogy Önnek, az Ön papírjában vannak-e? Hozza le folyamatosan, hála istennek az átlátszó.hu és mások. Amennyire vissza tudok emlékezni (itt már baromira ráncolja a homlokát – szerk.), az állami vállalatok szíve egy kicsit mindig a kormánypárti sajtó felé húzott. Alattunk is. Százalékokat nem tudok mondani, de most nem ez a helyzet. Ma kiapasztják a nem kormánypárti sajtót. Nulla állami hirdetés van a Népszabadságban, a Népszavában. Ugye így van? Maguknál sincsen sok mióta, hogy mondjam, kicsikét középebbre mentek. Ez nincsen rendben. Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Mi sem voltunk nyilvánvalóan tökéletesek...büntetőpolitika van.
Riporternő: Bocsásson meg, de azt mondja, hogy nincsen rendben, meg büntetőpolitika van. Számok nincsenek a papíromban, de 2009-ben Ön bojkottot hirdetett a Magyar Hírlap ellen. Most meg azt mondja az ATV-ben, hogy ha a jobboldal valamely lapját be akarják zárni, és Ön abban a helyzetben lenne, akkor bizony van ez is, meg az is, nem kellene bezárni.
Gyurcsány: Aha. Nézze. Azt mondani, hogy egy lap fasiszta eszméket terjeszt és szerintem ne vásároljátok meg, ez legitim.
Riporternő: És ne is reklámozzatok benne...
Gyurcsány: (Fenyegetően felemeli az ujját) Ilyet én nem mondtam.
Riporternő: Ez a közleményben benne van.
Gyurcsány: Nem hiszem.
Riporternő: Hát kiírtam, de mindegy, (nevetve) elhiszem, hogy akkor rosszul írtam ki.
Ez a HírTV-ről, hogy ne jöhess azzal, hogy propagandát olvasok. Ja meg tudom, ez csak egy eset, míg 2010 óta 6-szor meghalt a sajtószabadság. A Class FM lesz a 7., csak szólok előre. Gondolom ez ilyen jobbféle macska, aminek 9 élete van. Meg végül is a Sláger/Danubius szétverése is Bajnai idejében történt, ő pedig nem egy kutya Gyurcsánnyal (DE). A fasizmussal való rágalmazásról nem is beszélve...
Megkaptam Tőled, Asr párszor, hogy baromságot írok. Nos, ez esetben a Te érveid egyáltalán nem megalapozottak, de mégsem nevezem baromságnak. ;)
Szerk.: továbbra is várom az érdemi válaszodat a tegnapi felvetésemmel kapcsolatban.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 517