RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#65778  Szerző: SzD

admin írta:Hallgatom a Juventus-t és én pont nem érzem élettelennek, inkább vidám, naprakész, pörgős, friss.
Más ezt hogy látja?
Én nem mondanám, hogy hallgatom, mert legfeljebb random időpontokban kapcsolok oda, pl. vezetés közben. De eddig akárhányszor hallgattam bele, kb. 10-ből hétszer új(nak mondható) zenét hallottam, ezért ne értem, miért nevezik sokan Sláger klónnak... akkor már inkább Danubius. Bár lehet, ez csak véletlen. Pl. az óranyitások, stb. szerintem is kifejezetten pörgősek, ahogy írtad, tényleg van benne élet, és a megszólalásokban is. És mindezt úgy mondom, hogy tényleg keveset, és nagyon változó időpontokban hallgatom.
 #65774  Szerző: markfelt

Gabeedj írta:A hallgatottsági adatok Pesten ebben a közösségben erős Juventus hallgatottságot mutatnak,de más helyen és más korosztályba mindez nem mondható el.Abban igazad van,hogy változik hónapról hónapra is akár,de azt te is beláthatod,hogy kicsit megrekedt a rádió ,kicsit élettelenek tűnik,ehhez nem kell mértani pontossággal hallgatottsági adatokat nézni,hanem hallani kell vagy érezni.Ez a rádió nem ezt érdemelné és ne feledjük a Danubius után ők voltak azok,akik régóta ott vannak a köztudatban és lendületességet szoktunk meg tőlük.
Hallgatom a Juventus-t és én pont nem érzem élettelennek, inkább vidám, naprakész, pörgős, friss. Amit Te írtál, az inkább egy, a Juventus-hoz nagyon hasonló rádióra illik. Szerintem.

Más ezt hogy látja?

A lényeg egyébként, amiért a grafikont bemásoltam: ha egy ilyen eredményt elér egy rádió, akkor nem nagyon kéne változtatni, csak tartani kell a szintet. Szerintem ez megy/menni fog nekik.
 #65768  Szerző: Gabeedj

A hallgatottsági adatok Pesten ebben a közösségben erős Juventus hallgatottságot mutatnak,de más helyen és más korosztályba mindez nem mondható el.Abban igazad van,hogy változik hónapról hónapra is akár,de azt te is beláthatod,hogy kicsit megrekedt a rádió ,kicsit élettelenek tűnik,ehhez nem kell mértani pontossággal hallgatottsági adatokat nézni,hanem hallani kell vagy érezni.Ez a rádió nem ezt érdemelné és ne feledjük a Danubius után ők voltak azok,akik régóta ott vannak a köztudatban és lendületességet szoktunk meg tőlük.
 #65763  Szerző: IstvánB

Idővel meghirdetik aztán aki győz (aki többet fizet :gülü2: ) viszi.
 #65760  Szerző: Gyurii91

Szerintetek mi lesz ezekkel az üres Juve frekikkel? :oops:
 #65755  Szerző: markfelt

Gabeedj írta:Juventus elég sok helyen gyengélkedik és a frekik is kicsúsznak a kezei közül.Ennyire összpontosítanak a hamarosan lejáró 89,5-ös frekvenciára? Ha megnyerik,akkor változtatniuk kell,hiszen most a rádió olyan mint egy nadrágszíj,amit jól meghúztak.Érezni benne,hogy nagyon kellene egy kis változás és új arculat..
Azon kívül, hogy Te ezt érzed, más érv?

Kép

Mellesleg hétről-hétre változik, egyre inkább felfedezhető a Hot AC vonal.
 #65752  Szerző: szemilan

Keresgéltem a neten infót, hogy mi lehet a megszűnés mögött, de egyenlőre az ottani napilapok nem írtak semmit - legalábbis az online felületükön -.

Ugyan a frekvenciák sorsa már nem ebbe a topicba tartozik, de:

-ezekre a frekvenciákra is vonatkozik az, hogy 60 napos ideiglenes engedély adható ki?

És hogy kapcsoljuk is valahogyan a Juventushoz:

- megtörténhet az, hogy a budapesti, vagy esetleg a miskolci frekvenciákat birtokló cég(ek) kérnek rá engedélyt, amennyiben ez lehetséges?
 #65751  Szerző: Gyurii91

Itt sincs, itt csak kívánságműsor volt ennyi. ^^
 #65749  Szerző: djlacee

De például a budapesti programban nincs vallási óra, beszélgetés polgármesterrel...
 #65747  Szerző: Gyurii91

Minden Juventuson ugyanaz megy, hallgattam többször ment egy szám a 89,5-n és kb 1 szám csúszással ugyanaz a helyi műsoron is :D
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 260