RADIOSITE Fórum

• Informatika

#114655  Szerző: Csongii

Lejátszik az ingyenes is streamet. Most tesztelem éppen. Ace 2-m van. Eddig teljesen jó, szerintem próbáld ki.
 #114654  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:Természetesen az androidos verzióra gondoltam, hisz' arról volt szó. Nálam egy galaxy minin gond nélkül megy úgy wifiről, mint mobilnettel.
De a free verzió ha jól tudom nem játszik le streamet. a deadbeef sokkal stabilabb nekem.
 #114652  Szerző: frekivadasz

Természetesen az androidos verzióra gondoltam, hisz' arról volt szó. Nálam egy galaxy minin gond nélkül megy úgy wifiről, mint mobilnettel.
 #114651  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:A jó öreg winampot. AAC+ streamet is eszik gond nélkül.
Androidra kéne :) (igen van droidos Winamp, de fagy és bugos)
 #114649  Szerző: frekivadasz

A jó öreg winampot. AAC+ streamet is eszik gond nélkül.
 #114639  Szerző: LuciFerko

Jani98 írta:Ki milyen rádiós appot használ Androidon?Most nem a TuneIN-re gondolok,ami csak a beprogramozott adókat játssza,hanem ami megnyit egy streamet is link alapján,mint a XiiaLive.Csak sajnos utóbbi nagyon hibás,folyton újraindul tőle a telefon. (spontán,nem fagy,fogy el a RAM,semmi...egyszerűen selejt az app,nem csak nálam..)
Ötletek?
Deadbeef (A free plugin packet is szedd le hozzá!)
 #114636  Szerző: noartist

Ki milyen rádiós appot használ Androidon?Most nem a TuneIN-re gondolok,ami csak a beprogramozott adókat játssza,hanem ami megnyit egy streamet is link alapján,mint a XiiaLive.Csak sajnos utóbbi nagyon hibás,folyton újraindul tőle a telefon. (spontán,nem fagy,fogy el a RAM,semmi...egyszerűen selejt az app,nem csak nálam..)
Ötletek?
 #114622  Szerző: szemilan

Az LG monitor TV-k 5 Év garanciával kaphatóak, IPS panellel vannak szerelve és TV tuner is van bennük. Az ára is elfogadható szerintem.
Ha nem kaptam volna egy LCD TV-t már venném is.
 #114616  Szerző: markfelt

rossz helyen takarták ki.
 #114613  Szerző: LuciFerko

Magyarországon is működik a StreetView!
Kép
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 330