RADIOSITE Fórum

• Politika

#160500  Szerző: asr27

LuciFerko írta:
A Demokratikus Koalíció szerint komoly figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy a vasárnapi Kossuth téri megemlékezésen “kordonok mögött, rendőrökkel és biztonsági szolgálattal körülvéve” mondta el beszédét, miközben a területre belépőket ellenőrizték, az ellene tüntetőket pedig “atrocitások érték”.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Személyes véleményem:
Rajtad (is) túlságosan eluralkodott a Gyurcsány-fóbia. Persze ezzel nem vagy egyedül, vagytok még páran akik így gondolkodnak.
Kérdés, hogy mi váltotta ki ezt belőletek... Aláírom, mocskos hazug és sumák alak ez a Gyurcsány, de kérem, akkor orbán micsoda? Mennyivel jobb orbán, fletotól?
Hiszen már rég felülmúlta az elmúlt 6 év alatt! Amikor a parlamenti ülésen feltesznek neki egy kérdést a fideszen belüli korrupcióval kapcsolatban és az a válasza rá "nem értettem a kérdést"
Már 2006-ban is csak uszította a fideszeseket, csak akkor még nem a migránsok ellen, hanem akkor Gyurcsány volt a célpont. Sikeresen el is érte a célját.
Gyurcsány nem verte szét médiát, hogy csak az ő hazudozása jusson el az emberekhez, nem szólt bele az emberek mindennapi szokásaiba, életébe...
(Ha most választanom kéne orbán és gyurcsány között, utóbbit választanám,pedig rohadtul nem szeretem fletot)
 #160487  Szerző: LuciFerko

A Demokratikus Koalíció szerint komoly figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy a vasárnapi Kossuth téri megemlékezésen “kordonok mögött, rendőrökkel és biztonsági szolgálattal körülvéve” mondta el beszédét, miközben a területre belépőket ellenőrizték, az ellene tüntetőket pedig “atrocitások érték”.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 #160484  Szerző: Attis

Pont emiatt vagyok én -ahogy szoktam magam hívni- "független ellenzéki".
Szívemből gyűlölöm a jelenlegi kormánypártot, azonosulni képtelen lennék velük bármikor, de ha a jelenlegi ellenzék (=baloldal, mert a Jobbikot el sem ismerem, mint pártot) tagja/pártolója lennék, kb. lesülne a képemről a bőr. Ez az egész csak egy életképtelen, szétesett baloldal vergődése, néhány fanatikus követőjükkel.

Kb. semmi eszközt nem tudnak felmutatni, amivel legyőzhetnék a Fideszt, mert ilyesmire pazarolják az energiáikat ( :question: ) - lassan a Jobbiknak is komolyabb programja van, pedig, mint fentebb említettem...

Egy szó mint száz, gáz. De tényleg. Egy helyben topogunk, semmi életképes alternatíva Orbán helyett, talán ez lesz a vesztünk- és az egészért az ellenzék vonható csak felelősségre!
Abszolút egyetértek.
Múlt héten végignéztem tv-ben a Népszabi-tüntetést, már akkor kicsapta nálam a biztosítékot Juhász Péter. (Sípoljunk, fütyüjlünk stb. Orbán beszéda alatt.) Nekem ez nagyon kínos volt, mert ha az ellenzék ebben látja Orbán bukásának a lehetősségét, az elég elég kevés fantáziára vall. Ha pesti lennék, akkor se mentem volna oda. 1. Nem érdekel Orbán Viktor. 2. Ha tök véletlenül arra járnék se fütyülném ki. Ez nagyon primitív. A másik, Orbán nagyon jól reagál az ilyen szitukra.
A Jobbik érdekes szitu. Tulajdonképpen most jobbközépre tartanának... 2014-es választás után épp ide írtam, hogy félek, ők lesznek a következő kormánypárt... Na ez a félelem bennem megszűnt. Nem, biztos nem fogják leváltani a kormányt. Viszont érdekes kérdés: ha Jobbik elmozdult a szélsőjobbról, a Fidesz kicsit inkább odamozdult: van most tényleges szélsőjobb párt? A kérdés költői!!
Engem nehéz bekategorizálni jobbra vagy balra szerintem, mégis mindig, mindenkinek maradéktalanul sikerül, így lehetek hazaáruló européer, hazafi, náci, fasiszta és liberálkommunista egyszerre.
A komcsi, libsi világban üdvözöllek. ;)
 #160483  Szerző: markfelt

BMáté írta:
asr27 írta: Nézd Danika, ha képtelen vagy felfogni, hogy jelenleg ebben az országban szoros összefüggés van a média és a politika között, akkor csak sajnálni tudlak!
Lehetetlen bármelyik médiumnál is politika nélkül beszélni!
de, hogy megértsd és, hogy ne azt hidd, hogy csak én látom így a dolgokat mutatom, hogy mások is a politikához kötik a médiát!
Kép
Látod, vagy küldjek postán szemüveget?
Pár hete (szerintem) tiszteletlenül beszóltál Adminnak, mert olyan véleményt fogalmazott meg, amivel nem értettél egyet. Természtesen a Fideszezés sem maradt el. Nem visszás kicsit ezekután az általa leírtakkal példálózni, függetlenül attól, hogy esetleg egyértesz? Tényleg csak kérdés, lehet mást nem zavar.
Engem nehéz bekategorizálni jobbra vagy balra szerintem, mégis mindig, mindenkinek maradéktalanul sikerül, így lehetek hazaáruló européer, hazafi, náci, fasiszta és liberálkommunista egyszerre.
 #160482  Szerző: markfelt

Egészen bicskanyitogató visszatekintő értelmezését adta le a 2006-os zavargásoknak az M1. Valahogy kihagyták a székházostromot, a romboló söpredéket, és az volt az értelmezés, hogy a szegény, békésen tüntető nyugdíjas Fideszeseket verette meg maga Gyurcsány.

Szinte sokkot kaptam, elérkeztünk addig, hogy már nemcsak hazudik, hanem konkrétan egy párhuzamos, fiktív valóságot közvetít az állami TV.
 #160480  Szerző: RatFM

Gr3g0ry írta:
asr27 írta: Azt nem nekem kell. Talán már véleményt sem lehet nyilvánítani?
Viktornak a szokása, hogy aki kimondja az igazat azt eltakarítja.
És sikerült valamit ezzel elérned? :)
Természetesen nem ért, nem ér el ezzel semit csak hergeli magát és a fórum tagjait is.
Sajnos birka ez a nemzet és csak hőbörögnek, de tenni senki nem mer semmit, csak a szájkarate.
Ide illő állítólag Széchenyi idézet, de ha nem az akkor is idevág :
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel.
Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.
De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba”

Mindenki azt von le belőle konzekvenciát amit akar !
 #160478  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta: Azt nem nekem kell. Talán már véleményt sem lehet nyilvánítani?
Viktornak a szokása, hogy aki kimondja az igazat azt eltakarítja.
És sikerült valamit ezzel elérned? :)
 #160476  Szerző: noartist

BMáté írta:Egy új vitatéma felvetéseként a ma a Kossuth téren történtekre reagálnék. Az, hogy kifütyülik Orbán Viktort egy dolog, a politikai vélemény kifejezésének egy módja, lehet, szabad, ellenzékre és ellenkező véleményre szükség van. DE Adzrej Duda beszéde alatt miért volt erre szükség? Nem értenek egyet a lengyel köztársasági elnök véleményével, vagy miért? Nem Orbán Viktor, hanem Magyarország vendégeként érkezett. Ez a legalpáribb viselkedés, amit tanúsítani lehet, mutatja egyes ellenzéki csoportok (nem az egész ellenzék) politikai hozzállását, és vitaképességét....na meg értelmi szintjét. Személy szerint ezt a viselkedést felháborítónak tartom.
Pont emiatt vagyok én -ahogy szoktam magam hívni- "független ellenzéki".
Szívemből gyűlölöm a jelenlegi kormánypártot, azonosulni képtelen lennék velük bármikor, de ha a jelenlegi ellenzék (=baloldal, mert a Jobbikot el sem ismerem, mint pártot) tagja/pártolója lennék, kb. lesülne a képemről a bőr. Ez az egész csak egy életképtelen, szétesett baloldal vergődése, néhány fanatikus követőjükkel.

Kb. semmi eszközt nem tudnak felmutatni, amivel legyőzhetnék a Fideszt, mert ilyesmire pazarolják az energiáikat ( :question: ) - lassan a Jobbiknak is komolyabb programja van, pedig, mint fentebb említettem...

Egy szó mint száz, gáz. De tényleg. Egy helyben topogunk, semmi életképes alternatíva Orbán helyett, talán ez lesz a vesztünk- és az egészért az ellenzék vonható csak felelősségre!
 #160475  Szerző: BMáté

asr27 írta:
BMáté írta:
asr27 írta: Nézd Danika, ha képtelen vagy felfogni, hogy jelenleg ebben az országban szoros összefüggés van a média és a politika között, akkor csak sajnálni tudlak!
Lehetetlen bármelyik médiumnál is politika nélkül beszélni!
de, hogy megértsd és, hogy ne azt hidd, hogy csak én látom így a dolgokat mutatom, hogy mások is a politikához kötik a médiát!
Kép
Látod, vagy küldjek postán szemüveget?
Pár hete (szerintem) tiszteletlenül beszóltál Adminnak, mert olyan véleményt fogalmazott meg, amivel nem értettél egyet. Természtesen a Fideszezés sem maradt el. Nem visszás kicsit ezekután az általa leírtakkal példálózni, függetlenül attól, hogy esetleg egyértesz? Tényleg csak kérdés, lehet mást nem zavar.
Nocsak Máté, te is megjöttél?! :)
Mivel jobboldalinak mondtad magad korábban, neked egy jobboldali cikket ajánlok a figyelmedbe.
http://hirtv.hu/ahirtvhirei/vona-en-vag ... le-1367886
Ez az érdemi válaszod?
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 517