RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#49329  Szerző: drkotasz

Én soha, semmi betiltósdinak nem vagyok a híve, de itt kivételt teszek :) Esetleg azt kellene végre meglépni, hogy bármiféle, emelt díjas telefonálás
által nyújtott szolgáltatásra, játékra, vagy termékeladásra építő műsor (akár még a TV shop is) szigorúan számítson reklámidőnek, a buta játékokat, jóslást, távgyógyítást meg kőkeményen nyomozzák ki, büntessék szigorúan, teremtsenek precedenst, hogy többet senkinek eszébe ne jusson. Ez se különb semmivel, mint ittapiros-holapirosozni a pályaudvarokon :)
 #49314  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:megszorító intézkedések... Ahelyett, hogy önálló csatornát indítanának az EZO.TV -sek...
Elképzelhető, hogy önálló csatornaként már nem érné meg, ugyanis akkor már plusz költségek is vannak és a szolgáltatókhoz sem egyszerű bekerülni. A lefedettség is alacsonyabb lenne (az szinte biztos, hogy a DTH szolgáltatókhoz nem kerülnének be), míg pl. a TV2 esetében az ország 90%-át elérik.
 #49294  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Az éjjeli egy órás műsor után a hétfő óta már délelőtt is jelentkezik 30 percben a telejósda a TV2-őn. Egyre jobb a TV2 műsora, napi két és fél óra kvízió, másfél óra telejósda és néha szombatonként az esti film után 2-2,5 óra kvízió különkiadás...
TV 2-őn úgy is csak BL nézhető.
 #49284  Szerző: djlacee

megszorító intézkedések... Ahelyett, hogy önálló csatornát indítanának az EZO.TV -sek...
 #49282  Szerző: mlaszlo

Az éjjeli egy órás műsor után a hétfő óta már délelőtt is jelentkezik 30 percben a telejósda a TV2-őn. Egyre jobb a TV2 műsora, napi két és fél óra kvízió, másfél óra telejósda és néha szombatonként az esti film után 2-2,5 óra kvízió különkiadás...
 #48427  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:"Imre gyere gyorsan, előnti a lakást a ház"
ugye? :shock: akkor nem csak nekem tűnt fel :lol:
 #48422  Szerző: LuciFerko

"Imre gyere gyorsan, előnti a lakást a ház"
 #48001  Szerző: centerweb

djlacee írta:
LuciFerko írta:meghalt a mikroport :shock:
ja, elég cink, de akkor minek az a mikrofon ott előtte az asztalon?
Tegnap is meghalt az adás vége felé.

Egyébként nektek nincs néha olyan érzésetek mintha minden anyag más féle kamerával / beállításokkal készülne? Engem néha nagyon zavar. Az arculaton és a stúdión is csinálhatnának már egy kis ráncfelvarrást. Utóbbi érvényes az RTL-re is.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 203