RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#79762  Szerző: pébégáz

Fölvettem, majd megpróbálom valahogy digitalizálni. Tunerkártyám nincs, ezért lekaptam a videót a szekrény tetejéről...
Úgy lett vége az adásnak, mintha elvágták volna. Valami fekete-fehér film ment, aztán pontban éjfélkor ki is kapcsolták az adót a film közben.
 #79760  Szerző: Milán

LuciFerko írta:Felvette valaki? Én akkor nem igazán vállalható állapotban voltam egy vendéglátóipari egységben a Szigeten :blush:
:D
 #79757  Szerző: LuciFerko

Felvette valaki? Én akkor nem igazán vállalható állapotban voltam egy vendéglátóipari egységben a Szigeten :blush:
 #79748  Szerző: mlaszlo

lali87 írta:
pébégáz írta:15-én 0 órakor kapcsolják le a VHF 1-et, vagy hétfőn még egész nap menni fog ?
http://www.ahrt.hu/Sajtoszoba/Sajtokozl ... olasa.aspx

"....A Médiatanács úgy döntött, hogy a megtakarítások érdekében az O1 (OIRT 1. sz. tv-csatorna) csatornán sugárzó budapesti adót 2011. augusztus 14-én éjfélkor lekapcsoltatja......"
Le is kapcsolták, már nem megy.
 #79744  Szerző: lali87

pébégáz írta:15-én 0 órakor kapcsolják le a VHF 1-et, vagy hétfőn még egész nap menni fog ?
http://www.ahrt.hu/Sajtoszoba/Sajtokozl ... olasa.aspx

"....A Médiatanács úgy döntött, hogy a megtakarítások érdekében az O1 (OIRT 1. sz. tv-csatorna) csatornán sugárzó budapesti adót 2011. augusztus 14-én éjfélkor lekapcsoltatja......"
 #79737  Szerző: pébégáz

15-én 0 órakor kapcsolják le a VHF 1-et, vagy hétfőn még egész nap menni fog ?
 #79688  Szerző: djlacee

Na most mi van? Tele a híradó bakikkal
 #79580  Szerző: djlacee

Én a Szempontot hiányolom, az olyan jó Napló klón volt, vagyis inkább olyan, mint a Napló fénykorában
 #79565  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:Bulvárhíradót indít az MTV

Megirigyelte a Fókusz sikerét a köztévé, az ősszel induló műsorok egyike ugyanis egy napi bulvárműsor lesz, ami a tervek szerint az esti Híradó előtt kerülne adásba. A volt híradós műsorvezető, D. Tóth Kriszta talkshow-t kap, de újraéleszthetik az Ablakot is.
Szkeptikus vagyok az ilyen hírekkel, műsorokkal kapcsolatban.
Anno a Teadélutánt is valami ilyennek harangozták be, aztán mégsem lett az olyan fiatalos. Megértem, hogy a köztévé nem akar celebeket mutogatni - hozzáteszem, nagyon helyes -, de ha a fiatalok ezeket ismerik, és esetleg más, tehetséges és híres embert nem annyira (aki valóban letett valamit az asztalra, és úgy lett ismert), akkor nem fogja őket érdekelni. Mondjuk ha híradó-szerűre megcsinálják, az más, nem kellenek hosszú beszélgetések, hanem rövid hírek sokkal ütősebbek lehetnek.

D. Tóth Krisztára kíváncsi leszek, ez tényleg egy neki való műfaj, örülök a visszatérésének.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 235