RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#14507  Szerző: mg

én kistelektől szegedig szeretném legalább monoban tisztán hallgatni az mp3on, meg otthon a dróttal sztereóban, mert nem szeretem a magasságot, antennaszerelés szempontjából se, ötméteres oszlopot meg nem fogok megint állítani, hogy egyszer szarrázúzza az új tetőt. de ha mono is, ne sisteregjen, ha a laposon a bal oldali billentyűkön pihentetem a kezem. :D
bár, ha lesz téhómszat... tuner is fölösleges lesz :)
 #14487  Szerző: MrG

LuciFerko írta:Veszprémbe meg nemtudom minek MR1 adó.
Amiért Siófokra. Ami amúgy Siófok nyugati felén már zajos.
 #14484  Szerző: LuciFerko

jogos.

Veszprémbe meg nemtudom minek MR1 adó. Ott üvölt a 102.3, ott van a szomszédban.
 #14483  Szerző: djlacee

Talán néhány MR6 adó szükségesebb lenne
 #14482  Szerző: MrG

Attis írta:
Szabi írta:Az új Kossuth-frekiket megtekinthetitek az Induló Rádiók menüpontban.
Miért kell Veszprémbe új freki? Ott még jó a kab-hegyi. De ahogy elnézem, a többi új frekvencia se feltétlenül a rosszul ellátott területeket fogja javítani.
Ezek mind olyan frekik, amik visszakerültek az ORTT-hez, vagy volt szó a pályáztatásukról, de az nem történt meg. Szóval egyik sem új.
djlacee írta:Ausztria Ö1 feeling kezd lenni, annyi lesz az adó
Vagy inkább Ö3. Csak ugye az Ö3 tisztességesen szól is mindenhol, nem úgy, mint az Emeregy.
 #14480  Szerző: djlacee

Ausztria Ö1 feeling kezd lenni, annyi lesz az adó
 #14479  Szerző: Attis

Szabi írta:Az új Kossuth-frekiket megtekinthetitek az Induló Rádiók menüpontban.
Miért kell Veszprémbe új freki? Ott még jó a kab-hegyi. De ahogy elnézem, a többi új frekvencia se feltétlenül a rosszul ellátott területeket fogja javítani.
 #14466  Szerző: MrG

Az új Kossuth-frekiket megtekinthetitek az Induló Rádiók menüpontban.
 #13491  Szerző: Mauro

Sokol404 írta:
Mauro írta:Tényleg azt mondták, hogy nem volt tüntetés a Provident ellen?
Tehát volt...
Igen kevesen voltak de volt.
 #13484  Szerző: Sokol404

Mauro írta:Tényleg azt mondták, hogy nem volt tüntetés a Provident ellen?
Tehát volt...
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 167