RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#103926  Szerző: Roxyfan

Üdvözletem mindenkinek!
Egyik nap pont a rádió 1-et hallgattam és elgondolkoztam azon hogy hát ez a média vállalkozás akkor kezdhette mikor a Roxy vagy talán még egy kicsivel előbb sajnos erre már nem nagyon emlékszem. Tehát Rádió 1 mögött több mint 10 év van és hát sajnos ma nem igazán játszanak az elmúlt 10 év zenei terméséből csak azokat a slágereket ami idén vagy tavaly jött be a köztudatban és ez mind szép és jó meg úgy ahogy pörgős is. Én azt képzeltem el hogy mi lenne ha azokat a zenéket is játszanák ami nem 1-2 évre tekint vissza hanem még régebbire például játszhatnák Luniz-I'got5 on it című muszikát vagy például Sean paul - Like Glue és még sorolhatnám.
Ha játszaná a Rádió 1 az elmúlt 10 év terméseit is akkor tényleg változatosan szólnának a slágerek és lehetne az a szlogenje hogy Rádió 1-Csak igazi sláger megy.
Ti mit szóltok hozzá?
 #103925  Szerző: Ivoa

bunyospityu írta:http://www.hirado.hu/Hirek/2012/09/14/1 ... =hirkereso
Nincs lehetőségük a Rádió Q megvásárlására? Vagy teljesen esélytelen, hogy a Mt elfogadja a műsorterv-változtatást?

Ha viszont nincs, akkor az összes vidéki műsorvezetőt el kell bocsátaniuk, és radikális költségcsökkentést kell alkalmazniuk. :S
Ha marad ez a sebesség, akkor még másfél évig nem lesz a négy szabad kereskedelmi frekvenciának új gazdája. :S
 #103913  Szerző: Ivoa

Attis írta:Most nézem, Egerben is érdekes a szitu:
http://mediatanacs.hu/cikk/153511/A_Med ... hatarozata
Ahogy Admin korábban írta, itt is valami joghézag van. (Pereskedés ezerrel. :S)
Lassan már több ügyvédet kell foglalkoztatniuk, mint műsorvezetőt.
 #103878  Szerző: Zoey

Pasa írta:
Ivoa írta:Más kérdés, hogy addig miért nem pályáztatják meg a 98,6-ot, meg a 88,8-at.
A 88,8 nem lesz pályáztatva, legalábbis tavaly azt mondták, végleg kivették a frekicsomagból.
Szerintem már az nagy szó lenne - és nem is panaszkodhatnának a budapestiek -, ha a többi, már kiírt pályázatnak eredménye lenne, és szólna rajtuk valami.
 #103876  Szerző: Glenn

Ivoa írta:Más kérdés, hogy addig miért nem pályáztatják meg a 98,6-ot, meg a 88,8-at.
A 88,8 nem lesz pályáztatva, legalábbis tavaly azt mondták, végleg kivették a frekicsomagból.
 #103873  Szerző: Ivoa

LewyDee írta:Az NMHH szinte mint egy terrorszervezet. Úgy tapossa el a számára nem tetszőket ahogy akarja. Politikai szerv ennyi az egész. A pesti pályáztatások is a "klub-szabály miatt" azért állnak szerintem mivel a Rádió1 nem kell a musicfm mellé. a Klubot meg nyugodtan hosszabbítgatják. Debrecenben is indul vagy indult egy kormányközeli fiataloknak szóló zenei rádió?
A 92,9/95,3/96,4-re fellebbezett a R1 (Rumba Rádió Kft.), a 95,3-ra pedig a Klub. Amíg a jogi procedúra véget nem ér, nyilván "állni fog".
Más kérdés, hogy addig miért nem pályáztatják meg a 98,6-ot, meg a 88,8-at.

A Klubot pedig - hacsak október 4-ig nem indítják el másodszor a pályáztatási folyamatot, mint most a Debrecen 92,3 esetében - nem fogják meghosszabbítani, hiszen a 65. § (11) nem engedi.
De ugyanez vár az FM95-re is, ha az ő frekvenciájuk pályáztatását nem indítják meg időben, akkor nekik is bukta.
(Ilyenkor persze milyen jó, hogy ott vannak Debrecenben a debreceni Klubrádió, meg a 104,6 Metro FM felvásárlási célpontokként. De más városban mi a helyzet?)
 #103870  Szerző: Ivoa

"A Rádió 1 üzemeltetését pedig éppen a szeptember 12-i lejárat délelőttjén tágyalták az NMHH-nál. Kiricsi Karola, az NMHH szóvivője ennek kapcsán a következőkről tájékoztatott: A Debrecen 92,3 Mhz-en működő Rádió1-et üzemeltető Varage Kft.-nek nem járt le a médiaszolgáltatási jogosultsága, azt a Médiatanács 2012. szeptember 12-ei ülésén ideiglenesen meghosszabbította 2012. november 11-ig."

Van olyan iparág még Magyarországon, ahol egy üzleti vállalkozás sorsa ennyire pár órán múlik?
Nevetséges.

Veszprémben meg eredményt hirdettek ma. :DDD Ismerve az abszurd helyzetet, lazán megkötik a Rádió 1 Kft-vel a szerződést. :DD
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 482