RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#102409  Szerző: Ivoa

rmihaly76 írta: A MusicFM meg okozhat itt meglepetest, ha tenyleg beindul a balatoni medencet lefedo fonyodi es siofoki adojuk is (ez csak kacsa, vagy tenyleg van/volt ilyen palyazatuk?), mert akkor az idelatogato, MusicFm hallagto budapestieknek nem kell masik adot keresniuk....
http://hvg.hu/kkv/20120621_mediatanacs_uj_radiok
Itt már nem ír Music FM Balatonról, hanem két helyi adóról, a Part FM-ről és a Balaton FM-ről.
 #102398  Szerző: Risefan

3 budapesti adóra pályáztak amiből 2 el lett utasítva... a 95.8-al meg nem tudom mivan
sajnos nem rajtuk múlik
 #102396  Szerző: asimov

Oke, csak higgadtan.

A dolog ugy indult, hogy "...voltam a balatonnál és ott kb mindenhol a rise szolt.."
Majd hozzateszed, hogy B.lellen voltal.... Csak B-Lellei megfigyelesek alapjan kijelenteni azt, hogy a Balatonnal kb. mindenhol a RiseFM szol, kisse tulzo, szerintem. Az termeszetesen siman lehetseges, hogy pld. B.lellen sok helyen szol a RiseFM.

Errefele osszesegeben -az autokbol kiszurodo hangok alapjan- reggel, delelott abszolut dominans a ClassFM, bar ujabban a MusicFM-et is hallom autokbol kiszolni. Az R1 hallgatottsagat csokkenore mondanam. Delutani, esti idoszakban mar nagy a szoras, de egyaltalan nem dominans a RiseFM. Hiszed vagy sem (illetve hiszitek...) este, ejjel egyre inkabb a transzmitterek/lejatszok kihangositasa az uralkod trend, hogy ugymondjam.
(A pirosnal varakozo autok gazdai neha versenyre kellnek egymassal, hangero tekinteteben. Na, az ilyen spontan "decibel rodeo"-kon van igazan hangulat! :) )

A MusicFM meg okozhat itt meglepetest, ha tenyleg beindul a balatoni medencet lefedo fonyodi es siofoki adojuk is (ez csak kacsa, vagy tenyleg van/volt ilyen palyazatuk?), mert akkor az idelatogato, MusicFm hallagto budapestieknek nem kell masik adot keresniuk.... Jo antennaval/jo radioval ugyan bejon itt is, de egy jol iranyzott parkolassal (arnyekolo epuletek, stb) el is tunik az autoradiobol. Ahhoz, hogy a RiseFM erdemben beleszolhasson ebbe "versenybe", kellene neki egy budapesti FM ado.
Ezeket azert merem allitani, mert Siofok legforgalmasabb vasuti atjaroja mellett toltok el egesz ejszakakat. (Melo miatt, ugyhogy szin jozanul! :) )

A "siofoki" mondatodra (nagyon magas labda...) meg adja magat a valasz: Balaton nem B-Lellebol all...

Balaton Radiot azert nem hallottad, mert valoszinueg a RiseFM-en kivul nem is hallgatsz mast.
Siofokon a beach megszerzese nagy fegyverteny, ezt alairom, de ezen kivul csak egy parti szezonalis gyorsetteremben hallottam a RiseFM-et szolni Siofokon (meg autokbol, neha). Mellesleg, pld. komolyabb szorakozohelyeken azert sem fog RiseFM soha szolni (meg ertelemszeruen mas radio sem) mert itt sajat dj-vel oldjak meg zeneszolgaltatast.
Risefan írta:voltam lellén ahol kb 6 helyen szólt + sok kocsiban is hallotam. nem sifokbol áll a balaton... balaton rádiot én még életemben nem hallotam
 #102392  Szerző: Risefan

asr27 írta:
Risefan írta:voltam lellén ahol kb 6 helyen szólt + sok kocsiban is hallotam. nem sifokbol áll a balaton... balaton rádiot én még életemben nem hallotam
Na ne viccelj :D szerintem akkor te direkt olyan helyekre mentél ahol a rízs szólt. Ja ha elment melletted egy kocsi amibe tuc-tuc zene szólt attól még nem biztos, hogy a rízs szólt benne, vagy talán mindig pont akkor mondták be, hogy Rise fm? Sokat vagyok a Balatonnál és elmondom neked, hogy a legtöbb helyen a R1 és a Class szól! Kérem ne írjunk hülyeségeket, amit még te magad sem hiszel el. :)
nem . mivel van pár piros lámpa és egymás mellet állunk a kocsival és az én autóban is Rise szól ki bírom következtetni hogy ugyan az szól az ő kicsiában is
 #102391  Szerző: asr27

Na ne viccelj :D szerintem akkor te direkt olyan helyekre mentél ahol a rízs szólt. Ja ha elment melletted egy kocsi amibe tuc-tuc zene szólt attól még nem biztos, hogy a rízs szólt benne, vagy talán mindig pont akkor mondták be, hogy Rise fm? Sokat vagyok a Balatonnál és elmondom neked, hogy a legtöbb helyen a R1 és a Class szól! Kérem ne írjunk hülyeségeket, amit még te magad sem hiszel el. :)
 #102390  Szerző: Risefan

djlacee írta:
Risefan írta:nem sifokbol áll a balaton...
1. *nem Siófokból áll a Balaton
2. nem is jön a Balaton

és most moderátor létedre mért is kell hogy belém köss?
és senki sem mondta hogy mindenhol jön
 #102389  Szerző: djlacee

Risefan írta:nem sifokbol áll a balaton...
1. *nem Siófokból áll a Balaton
2. nem is jön a Balaton minden részén a Rizs
 #102388  Szerző: Risefan

voltam lellén ahol kb 6 helyen szólt + sok kocsiban is hallotam. nem sifokbol áll a balaton... balaton rádiot én még életemben nem hallotam
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 470