RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#53438  Szerző: ravasz

tomee írta:
ravasz írta:
tomee írta:Az észrevételem is azért furcsa, mert WB is csak az elvárható szintet hozza.
Elvárható szintet hozza? Én inkább úgy fogalmaznék, hogy azt a szintet hozza, amiért még éppen nem rúgják ki és biztonságosan megkapja a fizetését.
Műsorvezetőként az elvárható szintet hozza.
Igen. Programigazgatóként nem úgy tűnik.
 #53437  Szerző: tomee

ravasz írta:
tomee írta:Az észrevételem is azért furcsa, mert WB is csak az elvárható szintet hozza.
Elvárható szintet hozza? Én inkább úgy fogalmaznék, hogy azt a szintet hozza, amiért még éppen nem rúgják ki és biztonságosan megkapja a fizetését.
Műsorvezetőként az elvárható szintet hozza.
 #53435  Szerző: Cicoo

tomee írta:Háát, nem tudom. Zizi például már 10 éve is ilyen volt, csak akkor nem volt túlzottan jelentősége, főleg mert a Béresék mellett annyira nem volt kiemelve, mint mostanság, és nem is nagyon volt olyan műsorsávokban, ahol érvényesülni tudott volna. Ha jól emlékszem, sokáig hétvégenként vezetett kívánságműsort, hétköznap meg a Mákszem Levi volt.
A DeeJay-n viszont Réka után ő kapta a B-Side-ot is, ha jól emlékszem. (Kb. onnantól nem hallgattam egyszer sem.)
tomee írta:Robival nincs különösebb bajom, csak neki meg sajnos a konferálásai sablonosak, ezért tartalmatlanok.
Jó, de ő meg eredetileg valami funky DJ, nem? (Jó, tudom, attól még megpróbálhatna rádióbarátabb lenni, ha már odaült.)
ravasz írta: Műsorvezetőként tök rendben van, az meg, hogy a többiek nem, részben szintén az ő hibája, ugyanis programigazgató is.
@15:15
ravasz írta:Elvárható szintet hozza? Én inkább úgy fogalmaznék, hogy azt a szintet hozza, amiért még éppen nem rúgják ki és biztonságosan megkapja a fizetését.
@00:38

Ez volt a diplomatikus válasz iskolapéldája, vagy közben "túladagoltad" magad Roxy-hallgatással? :twisted:
 #53430  Szerző: ravasz

#53427  Szerző: tomee

ravasz írta:Műsorvezetőként tök rendben van, az meg, hogy a többiek nem, részben szintén az ő hibája, ugyanis programigazgató is.
Háát, nem tudom. Zizi például már 10 éve is ilyen volt, csak akkor nem volt túlzottan jelentősége, főleg mert a Béresék mellett annyira nem volt kiemelve, mint mostanság, és nem is nagyon volt olyan műsorsávokban, ahol érvényesülni tudott volna. Ha jól emlékszem, sokáig hétvégenként vezetett kívánságműsort, hétköznap meg a Mákszem Levi volt.

Robival nincs különösebb bajom, csak neki meg sajnos a konferálásai sablonosak, ezért tartalmatlanok. Az észrevételem is azért furcsa, mert WB is csak az elvárható szintet hozza.
 #53395  Szerző: ravasz

Műsorvezetőként tök rendben van, az meg, hogy a többiek nem, részben szintén az ő hibája, ugyanis programigazgató is.
 #53390  Szerző: Dani

tomee írta:Amúgy így eddig hallgatva a mai délelőtti illetve délutáni műsort:

Miért van az, hogy amikor WB kerül adásba, össze tud állni egy olyan playlist, amiben megfelelően vannak adagolva régi/új dance, pop és rnb zenék?

Valamint a zenék felkonferálásból számomra kiderül, hogy van fogalma és háttértudása is arról miket játszik, és nem csak címeket olvasgat be.

Legutóbb, mikor kívánságműsorban helyettesített, ugyanezt tapasztaltam.
Azért mert WB egy normális műsorvezető,nem úgy mint a zizi,meg a koncz robi...
 #53387  Szerző: tomee

Amúgy így eddig hallgatva a mai délelőtti illetve délutáni műsort:

Miért van az, hogy amikor WB kerül adásba, össze tud állni egy olyan playlist, amiben megfelelően vannak adagolva régi/új dance, pop és rnb zenék?

Valamint a zenék felkonferálásból számomra kiderül, hogy van fogalma és háttértudása is arról miket játszik, és nem csak címeket olvasgat be.

Legutóbb, mikor kívánságműsorban helyettesített, ugyanezt tapasztaltam.
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 333