admin írta:Százhalombatta 88.4Mi a tosznak már ennyi rádió ide?????
Zsámbék 88.4
Törökbálint 97.6
Rádió Média Kft. (érdi cég)
99%-uk ugyanazt játsza a térségben....
Zoey írta:8TG írta:Kisközből bezzeg tucatnyit... 7-8 eddig, ha jól számolom?Zoey írta: Érdekes amúgy, hogy Zalaegerszegen 3 "talált" freki is van, pedig szerintem van ott elég rádió. Mondjuk a szombathelyieket, győrieket és keszthelyieket sem irigyelem, ott sem csak egy frekvenciát "találtak".Bezzeg Miskolcon..
A miskolciaknak csak kisközt adnak úgy látszik ez a tendencia..
Nem akarok senki ellen beszélni, de szerintem sokkal jobb lenne a városnak, a lakosoknak, ha lenne kb. két normális, valóban helyi kereskedelmi rádiója a városnak, és kisközből elég lenne 3-4 max.
TG írta:Kisközből bezzeg tucatnyit... 7-8 eddig, ha jól számolom?Zoey írta: Érdekes amúgy, hogy Zalaegerszegen 3 "talált" freki is van, pedig szerintem van ott elég rádió. Mondjuk a szombathelyieket, győrieket és keszthelyieket sem irigyelem, ott sem csak egy frekvenciát "találtak".Bezzeg Miskolcon..
A miskolciaknak csak kisközt adnak úgy látszik ez a tendencia..
Zoey írta: Érdekes amúgy, hogy Zalaegerszegen 3 "talált" freki is van, pedig szerintem van ott elég rádió. Mondjuk a szombathelyieket, győrieket és keszthelyieket sem irigyelem, ott sem csak egy frekvenciát "találtak".Bezzeg Miskolcon..
Gyurii91 írta:A 15 freki sorsát meddig kell eldönteni???Kell?
Attis írta:Nem is ez a 15 (?) freki sorsa érdekes.Belekezdtek már azokba is..az első adagot hamarosan kiírják..én inkább ezt a tempót nem értem..mind a régebbi mind a lejáró frekikkel kapcsolatban...Ezen a héten például ha jól emlékszem egy freki sem volt soron...
Csak fura, hogy van több tucat rádió az országban, amelynek lejárt az engedélyük, és most ideiglenessel sugároznak. Talán célszerűbb lett volna ezekről a frekikről dönteni előbb.