RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#13153  Szerző: Mauro

Tényleg azt mondták, hogy nem volt tüntetés a Provident ellen?
 #13127  Szerző: LAZLOW

Szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon, ha már be van korlátozva az országos FM hálózatok száma 4-ben, akkor azt a lépést megtenni, hogy mondjuk a Kossuthot és a Bartókot megcserélni. Vagy esetleg a Bartóknak csak a megyeszékhelyeken, felsőoktatási intézményekkel rendelkező városokban lenne frekvenciája, úgyis az értelmiség képviselői hallgatják zömével.
 #12786  Szerző: rsite1

Pasa írta:
Attis írta:97-ben miért kussoltak?
Tájékozatlan vagy. Nem kussoltak, hanem le lettek oltva! A Médiatörvénnyel a felosztható 4 országos készletből csak kettőt voltak hajlandók állami kézben tartani, pedig az OIRT is FM, és oda 3 érvényes engedélye volt a Magyar Rádiónak. Nézz körül, szomszédainknál a közszolgálati adóknak van prioritásuk (Ausztria, Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország, de akár Anglia vagy Németország).
Ezt ugatom, minthiába...
 #12785  Szerző: Pasa

Attis írta:97-ben miért kussoltak?
Tájékozatlan vagy. Nem kussoltak, hanem le lettek oltva! A Médiatörvénnyel a felosztható 4 országos készletből csak kettőt voltak hajlandók állami kézben tartani, pedig az OIRT is FM, és oda 3 érvényes engedélye volt a Magyar Rádiónak. Nézz körül, szomszédainknál a közszolgálati adóknak van prioritásuk (Ausztria, Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország, de akár Anglia vagy Németország).
 #12738  Szerző: Attis

MikySoft írta:Hagyjuk. Elmondtam kétszer. Harmadszor minek?
Hát de bazz! Eddig elvoltak FM frekik nélkül. 97-ben miért kussoltak? És miért a veszteséges MR-adók kapjanak csak országos frekiket, ha fel lehet osztani azt kereskedelmik között is, akik még fizetnek is...
 #12736  Szerző: rsite1

Hagyjuk. Elmondtam kétszer. Harmadszor minek?
 #12735  Szerző: Attis

Mi változott 1997 óta?? (Na jó, sok minden, de akkor is voltak ostobák.) Akkor miért nem tudtak a Kossuthnak épkézláb frekit adni? Tudnék olyan alternatív freki-cserét ajánlani, ami nem kerülne semmi pénzbe...
Amúgy meg Miky, ha szabad, visszakérdezek. Miért kell az MR-nek adni a frekiket, ami ugyan most nyereséges, de ha arról van szó, akkor épp nem... De egy kereskedelmi fizet érte, ha meg nem, akkor meg jön másik...
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 167