NagyBela írta:MG!Úgy nézem nemigen ismered a törvényeket SEM. Tehát: megkötött szeződéseket NEM lehet megmásítani, mert olyan a kedvem. Pl: a Tilos rádiónak most hosszabították meg némi hercehúrca után a műsorszolgáltatási jogosúltságát. Úgy gondolod, hogy ezt csak úgy hopp, és visszavonják? Ez nem igy megy... Ha letelik az ideje, max. nem hosszabítják meg. Bár ez is gyanús, mivel az adddigi anyagi és szellemi beruházásokkal mi lesz... És akkor még nem beszéltem a többi 35-36 kisköz rádióról...
Egy picit méylebbre kellene ásni és meg kellene nézni és meg kellene vizsgálni a piaci kölcsönhatásokat.
Sajnos a kereskedelmi szektor nagyon kihat erre a kisközi témára és ha ott bajok lesznek akkor ezt legelőször is a kisköziek érzik meg. Továbbra is a teljes visszavonás törvényalkotás és ujrakiosztás mellett vagyok.
10 évvel ezelőtt rádióztam több évig és ismerem azokat a viszonyokat amik akkor jellemezték a piacot és látom azt, hogy ma mi van.
Más: furcsának tartom, hogy a rádióktól, tévéktől jogdíjat kérnek. A nonprofit kisközöktől is. A probléma ott van, hogy ez csak az érem egyik oldala. A szerző megérdemli az anyagi elismerést. De mi van a rádióknak, tévéknek fizetendő reklámdíjakról ??? Megnézném hányan ismernék a hazai "megasztárokat", ha nem lennének a médiák...