RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#47169  Szerző: jimmer

Megújult a reggeli műsorunk, a Shaker. Június 1-től Mc Lapi és Beni kutya is csatlakozott a reggeli stábhoz.

Kedden a Szil-Coop bevásárló diszkontban lealkudtuk a zsemlét 3 Ft /db-ra, tegnap pedig a 1,5 l-es ásványvizet vihették a vevők 39 Ft-ért a Rádió Smile jóvoltából.

Pénteken reggel telefonos beszélgetést kezdeményeztünk a Barátok Közt - Berényi Andrásával, azaz R Kárpáti Péterrel, akit a sorozat kulisszatitkairól faggattunk. Részletek a www.radiosmile.hu -n!
 #41584  Szerző: jimmer

Az ok sajnos nagyon egyszerű: pénz.

Gondolom, te is hallottad, hogy az M1 milyen kevés pénzt kapott idén, így a sorozat forgatásaira már nem maradt megfelelő összeg, pedig ahhoz képest hogy hány epizódot forgatnak, ahhoz képest a költségvetése nevetségesen alacsony. De mivel annyira sem futotta, így muszáj volt másfelé nézniük. Én is ezt tettem volna sztem.

#41578  Szerző: SzD

Ezt nem értem...miért kerül át az M1/M2-ről a Dunára ez a sorozat? Talán ez is egy olyan műsor volt, mint mondjuk a Beugró? :oops: (Arra gondolok, hogy annak is biztos volt nagy nézettsége az M1-en is...de nekik nem kellett.) Olyan érzésem van, mintha direkt azt akarnák, hogy ne legyenek sokak által nézett műsoraik. :gülü2:
 #41568  Szerző: jimmer

Szerencsére újra jó hírrel szolgálhatok.

Áprilisban elkezdik az európai filmpiacon jó pár díjat bezsebelt MAGYAR krimisorozat, a Tűzvonalban IV. évadjának forgatását.

Külső munkatársunknak köszönhetően 2009 szeptemberében Stohl András járt nálunk egy túszmentő paintball akció keretén belül, és az arról készült film olyannyira nagy sikert aratott, hogy a Tűzvonalban forgatókönyvírója elhatározta: elhozza a sorozatot és a stábot Kiskunfélegyházára!
8 teljes napig forgatnak Petőfi és Móra szülővárosában, amelyet még áprilisban elkezdenek. Ezen kívül a Mosoly utcai rendőrőrs pedig kihívta egy paintballcsatára a Mosoly rádióját, szóval június 12-én a félegyházi Bem laktanya újra paintballcsatától lesz hangos!

A filmsorozat IV. évadja illetve a paintballcsatáról és a forgatásról készült werkfilmeket pedig a Duna Televízióban láthatjátok majd.

Hajrá Rádió Smile :)
 #40922  Szerző: mgabor

:oops: valahol élvezetes számomra ez a beszélgetés, kör/kórkép magyarországról. még gondolkodom, hova tegyem, egyszer majd leírom, ha valami jó az eszembe jut :)
 #40899  Szerző: VidámSrác

BajakiGabesz írta:Az igazságalapot arra értettem, hogy léteznek ilyen úton befolyó összegek, de nagyon kevés szeperálódik el sok kis rádiókhoz, talán a számuk növekedése miatt is.
írtam, egy kisközösségi rádió 2 millió forint körül simán kaphat egy jó pályázattal. jó pályázatot pedig sikerdíjas konstrukcióban is lehet készíttetni.
BajakiGabesz írta:A versenyhelyzet, amíg ezt rádiónak, vagy rádiózásnak fogják hívni, addig mindig is fent fog állni. Nincs szerintem olyan ember, aki ezt másképp gondolná... De ezt egy előző hozzászólásomban már kifejtettem.
egyáltalán nem így van, ez az egyik olyan tévhit, ami miatt a kisközösségi rádiók egy része olyan, amilyen. a kereskedelmi rádiónak célja az, hogy minél magasabb hallgatottságot és bevételt érjen el. egy kisközösségi rádió esetében ezzel szemben cél lehet például a téged érdeklő információk átadása annak a néhány embernek, akiket szintén az érdekel. néhány embert pedig nem féltenek a kereskedelmi rádiók egy másfajta tartalom miatt.
 #40875  Szerző: jimmer

orrhang írta:Nem tudom mért mondod ezt mindig, ha valaki nem ért egyet veled?! Én pl. ismerek több!!! olyan kisközöst is, aki a rádiójából és szinte reklám nélkül csak pályázatokból. És nemhogy csak eltartja a rádió önmagát, hanem elég szépen tejel is az emberünknek.

De ahhoz hogy pályázz, kell pályázatra pénz, amit valamiből félre kell tenni. Viszont ha ott van a havi banki törlesztő meg a számlák, akkor sajnos te is tudod melyikre kell befizetni..
 #40874  Szerző: orrhang

Nyilván, akik állítják ennek az ellenkezőjét, azok vagy nem tapasztalták ezt, vagy pedig nem rádióztak közösségi formában.
Nem tudom mért mondod ezt mindig, ha valaki nem ért egyet veled?! Én pl. ismerek több!!! olyan kisközöst is, aki a rádiójából és szinte reklám nélkül csak pályázatokból él. És nemhogy csak eltartja a rádió önmagát, hanem elég szépen tejel is az emberünknek.
 #40870  Szerző: jimmer

paradigm írta: Érdekes ez a dolog a különböző technikai paraméterekről és a hozzájuk kötődő megoldásról. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy jártak náluk mérés alkalmával és nem is volt minden teljesen rendben valamelyik lent írt értékkel és azt mondták a hatóság emberei, hogy ez így nem lesz jó, de van rá megoldás és xyz cégtől meg kell venni egy cuccot és akkor megoldódik a gond és akkor nem jönnek majd minden hónapban mérni meg kötekedni. Az elmondás alapján most azon gondolkodtam el, hogy mérés zajlik vagy esetleg porszívó ügynökök érkeznek ilyenkor az adó tövébe?!
Kedves paradigm! Ha facebook-on regisztrált vagy, a Rádió Smile rajongói klubjában nézd meg a rossz hír (Trió Tv) című videót. Kb én is ugyanezt mondtam el a tv-ben. Ezek szerint nem csak én látom ezt a helyzetet így.
 #40854  Szerző: BajakiGabesz

A hozzászólásomat orrhangnak szántam.

Az igazságalapot arra értettem, hogy léteznek ilyen úton befolyó összegek, de nagyon kevés szeperálódik el sok kis rádiókhoz, talán a számuk növekedése miatt is.

A versenyhelyzet, amíg ezt rádiónak, vagy rádiózásnak fogják hívni, addig mindig is fent fog állni. Nincs szerintem olyan ember, aki ezt másképp gondolná... De ezt egy előző hozzászólásomban már kifejtettem.

Továbbra is tartom azt a nézetemet, hogy csak egy szép elképzelés a pályázat és reklámokból is kell élni... Nyilván, akik állítják ennek az ellenkezőjét, azok vagy nem tapasztalták ezt, vagy pedig nem rádióztak közösségi formában.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 41