donder írta:Amúgy azt nem értem, amikor még pici voltam akkor mindig a Jetix, Animax ment, meg hétvégenként a(z) HBO, a 3sat helyén. Most se (külön) animax, se HBO (kódolva), hanem maradt a kicsi (szűkített) családi platform (750 esen). A digitális kábeltvre meg a faszom sem kíváncsi, ráadásul a német, lengyel, orosz,meg sorolhatnám nemzetiségű műsorok a digitálison sincsenek, se a direkten, legalább is én nem találtam.
A magyar nyelvű Animax sose volt különálló csatornaként, mindig a Minimax után következett 20 és hajnali 2 óra között, néhány éve az A+ csatornát váltotta.
Az HBO régebben a Tapsi Hapsi és vendégei show alatt volt kódolatlan, de sajnos annak a műsorblokknak már jónéhány éve vége, azóta csak kódolatlan hétvégéken nézhető nem előfizetőknek.
A digitálisnál ha jól sejtem a UPC-re gondolsz, ott pedig tévedsz, ugyanis a digitális csomagban van orosz, görög, lengyel, francia, olasz, kínai és 4 német csatorna is, valamint a magyar nyelvűeknél több csatornánál is rendelkezésre áll eredeti szinkron is (pl. HBO-k, MGM, AXN, dokumentumcsatornák).
A Direct-en valóban nincs, de az Astrán foghatóak idegen nyelvű csatornák, azok elérhetőek Direct előfizetőknek is.