RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#68583  Szerző: Richmonde

SySERR írta:Hallom valtozott a stream minosege. Jobb lett a mely, nem FMrol van leveve a jel, viszont most meg ugy szol mintha 3* lenne atkodolva az mp3 es eleg gyakran pufferel es megall.
Jelenleg még finomhangolgatunk, a netes adás pedig továbbra is szolgáltatófüggő, akik elé már csak le nem térdeltünk, hogy szűntessék meg a hibát. Tőlünk tökéletesen eljut hozzájuk az adáshang. A másodlagos stream egyébként tökéletesen müxik :)
 #68564  Szerző: SySERR

Hallom valtozott a stream minosege. Jobb lett a mely, nem FMrol van leveve a jel, viszont most meg ugy szol mintha 3* lenne atkodolva az mp3 es eleg gyakran pufferel es megall.
 #59664  Szerző: Richmonde

Köszi srácok, nem kevés tekergetés van mögötte :) A netes stream padig szolgáltatói oldalon xarakodik tőlünk függetlenül, de már jeleztük feléjük.
 #59612  Szerző: djlacee

Én hallgattam délután
 #59607  Szerző: SzD

lambda írta:Persze tudom ez szubjektív, de autórádióval hallgatva az egri adók közül szerintem ők szólnak a legszebben, a többi városi adót beleértve a R1-et is messze lekörözik! Ügyesen el lett találva/be lett állítva a procin a preset! Gratula érte! ;)
... és jó is hallgatni azt, ami szól. Azaz, jó lenne, de már megint, több, mint egy napja nincs online adás. :(
 #59589  Szerző: lambda

Persze tudom ez szubjektív, de autórádióval hallgatva az egri adók közül szerintem ők szólnak a legszebben, a többi városi adót beleértve a R1-et is messze lekörözik! Ügyesen el lett találva/be lett állítva a procin a preset! Gratula érte! ;)
 #58266  Szerző: Richmonde

SySERR írta:Netes adas megint mono lett + halk. Es eltunt a mely is
Köszi az infót, hárítjuk a problémát :)
 #58236  Szerző: SySERR

Netes adas megint mono lett + halk. Es eltunt a mely is
 #52445  Szerző: Richmonde

Ennyi és ezzel a téma lezárva.
 #52443  Szerző: orrhang

Ahogy látom eltűntek itt a Gál Istvánt fikázó hozzászólások...
Elmondta mindenki a véleményét, minek kritizálnánk tovább?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26