RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#71716  Szerző: csokie

Hát akkor 88.1 -> kikapcs
98.6 RADIOFACE -> bekapcs
:( :(
Pedig pont ezt a 4-et hallgattam már csak: MR2, cafe, Roxy, Sztár FM. :(
Most már csak egyetlen alternatíva maradt: az MR2. :(
 #71143  Szerző: DWC

Gyurii91 írta:
DWC írta:
Gyurii91 írta:mert kell ilyen rádió is, ahol van nóta, mulatós elfeledett ZS kategóriás magyar pop, különböző helyi riport műsorok
Max. falura..
Tudtommal ott is emberek élnek, és a faluk teszik ki a magyar vidék többségét... :gülü: :gülü2:
De a radiocafé melyik város helyi(?) rádiója? :gülü: :gülü2:
 #71135  Szerző: Gyurii91

DWC írta:
Gyurii91 írta:mert kell ilyen rádió is, ahol van nóta, mulatós elfeledett ZS kategóriás magyar pop, különböző helyi riport műsorok
Max. falura..
Tudtommal ott is emberek élnek, és a faluk teszik ki a magyar vidék többségét... :gülü: :gülü2:
 #71132  Szerző: DWC

Max. falura..
 #71123  Szerző: Gyurii91

Szerintem nem kell a jelenlegi főleg nem a café ellen tünteti, mert ahogy szinte mindenki írja elég minőségi rádió műsorok, és zenei paletta terén.

MR6 szerintem kicsit itt OFF, de annak nem az a "elve", hogy egy regionális VIDÉKI rádióshálózat? Inkább a régiók lefedettségét növelnék, hogy FM-en is országosan lehessen hallgatni, mert kell ilyen rádió is, ahol van nóta, mulatós elfeledett ZS kategóriás magyar pop, különböző helyi riport műsorok. Ezzel nem kellene a Kossuthba sűríteni mindent, és a Petőfit se kellene támadó, hogy változzon. :geek:
 #71120  Szerző: PooLee

Ebben én is biztos vagyok. Reményeim szerint még idén megszólal majd a Szent István Rádió, az Európa Rádió, és bizakodó vagyok, hogy hátha lesz a nap nagy részében "Kossuth Rádió"-t átvevő MR6 (azt most minek fogják hívni? Széll Rádió? Nem tudjátok?). Szívmelengető lenne, ha megszólalhatna a Lánchíd2 Rádió, de nem kevésbé örülnék ha a Klubrádió kapna mégegy frekvenciát. Ebben a formában már teljesen ki lennénk elégítve. Rádiócafé? Ugyanmár, ki hallgat ilyen rádiót? Levele!
 #71116  Szerző: Gyurii91

Indulnak új rádiók szerintem. Tuti nem marad Pest rádiók nélkül, az inkább vidékre jellemző.. :(
 #71092  Szerző: IstvánB

Nem lesz barátom :wailing:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 36