RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#138196  Szerző: kJoe

szerintem ez a Klamancsek-interjú pont ide vág
nyilván nem kapott elismeréseket, díjakat emiatt sem, de talán valamit ért a dolgokhoz
nekem nem a kedvencem (bár hasonlóan gondolkodunk), mert a Fehérvár Rádiós periódusában olyan módon "tett rendet", hogy az addig jól kialakult egyedi arculatába többek között nyúlt bele azzal, hogy behozta a "nagy amerikai klaszikusokat"
Távozásával persze jórészt eltűntek ezek a zenék, de sajnos sok jó arc is folyamatosan. Mostanra teljesen kiüresedett a rádió, semmi élet nincs már benne, még a két régi arc is elfelejtette hogyan is vezetett műsort korábban. Zenei kínálatával is beolvad a többi hasonló átlagos kereskedelmi rádió közé.
 #138195  Szerző: nemethi1980

kJoe írta:pedig ez a hozzászólás nem is olyan régen jelent meg:
"Még mindig ez szerintem Magyarország egyik legjobban összerakott rádiója."
Lehet hogy az automatizmusokra (emberi beavatkozás nélkül) kell ezt érteni, de azért néha nem árt, ha van valaki a közelben.
Bizonyára maradi vagyok, de a rádiózás nekem arról szól, hogy valaki ott ül, élőben beszél, tartja fenn az interkaciót a hallgatókkal, és válogatja össze a zenéket.
Persze lehet ezt ma már távolról is csinálni, de igazából tartalom sem kell a zenéken kívül, és az eredmény: olcsó fenntartású, személyzet nélküli robotrádió. :sick: majd az algoritmus összerakja a zene-szignál-zene-szignál végtelen áradatát... ez rendkívül lehangoló
A rádió 1 fejlesztette ki és terjesztette el országosan is ezt a fajta hozzáállást, ma már ezt csinálja több hálózat is. Úgy tűnik erre igény van sajnos... :cry:

Az már nagy baj, ha a műsorvezető válogatja össze a zenéket! Jobb azt szakemberre és mérési eredményekre, tapasztalatra bízni. Akik így csinálják, a többségnek rádióznak, ők pénzt is szeretnének ezzel keresni. Az interakció fontos igen, de nem minden esetben kell erőltetni. Egy morning showban, kívánságműsorban igen, de máshol nem sok szükség van rá.
U.i: A Rádió 1 előtt már évekkel ezelőtt Amerikában kifejlesztették ezt, csak áthozták azt, ami sikeres és hallgatott :)
 #138190  Szerző: markfelt

a hobbirádiózás, vagy mondjuk a sulirádió valóban lehet akár ez is, de egy profitorientált adó ezt nem teheti meg.

nem magadnak rádiózol, hanem a hallgatóknak.
 #138188  Szerző: kJoe

pedig ez a hozzászólás nem is olyan régen jelent meg:
"Még mindig ez szerintem Magyarország egyik legjobban összerakott rádiója."
Lehet hogy az automatizmusokra (emberi beavatkozás nélkül) kell ezt érteni, de azért néha nem árt, ha van valaki a közelben.
Bizonyára maradi vagyok, de a rádiózás nekem arról szól, hogy valaki ott ül, élőben beszél, tartja fenn az interkaciót a hallgatókkal, és válogatja össze a zenéket.
Persze lehet ezt ma már távolról is csinálni, de igazából tartalom sem kell a zenéken kívül, és az eredmény: olcsó fenntartású, személyzet nélküli robotrádió. :sick: majd az algoritmus összerakja a zene-szignál-zene-szignál végtelen áradatát... ez rendkívül lehangoló
A rádió 1 fejlesztette ki és terjesztette el országosan is ezt a fajta hozzáállást, ma már ezt csinálja több hálózat is. Úgy tűnik erre igény van sajnos... :cry:
 #138133  Szerző: Kovi02

Most már a "Hírek" szignál után csak egy üres blokk van.Ez megy 5 percig. :troll:
 #138104  Szerző: Kovi02

94,3 tegnap: Elindul a hírek,majd a felénél elkussol 5 percig csak a hírbed megy,ezután egy zene elindul a felénél. :shock:
 #137911  Szerző: álnokfutó

Csongii írta:
álnokfutó írta:
djlacee írta:Állami tulajdon?
Igen, többségi (igaz közvetett) állami tulajdonban, mióta a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (ami a Magyar Állam 100%-os tulajdonában van) beszállt 165.000.000 Ft-tal.
Tudtommal nem "beszálltak", hanem TÁMOGATÁST nyertek el, amit megpályáztak. A kettő erősen nem ugyanaz.
Semmi közöm az Ozone-hoz, de amit leírtál így erős.
Rosszul tudod, beszálltak, tulajdonosok: http://www.szta.hu/befektetes/17/oxygen-media-group
Cégjegyzékben is ellenőrizhető, publikus adat.
 #137910  Szerző: álnokfutó

LuciFerko írta:Most mire jó ez a mocskolódás? :gülü2: Ezeket a kijelentéseidet egy jogi fórum előtt is vállalnád? Semmi közöm az Ozonehoz, de utálom mikor valaki így elkezd vádaskodni, fröcsögni.
Igen, mehetünk a bírósàgra. Amúgy nem mocskolódás, tények. Milyen vádaskodás? Mi nem igaz abból, amit irtam?
Amugy "csupán" napi kb 12 órában hallgatom őket önszántamból...
 #137908  Szerző: Csongii

álnokfutó írta:
djlacee írta:Állami tulajdon?
Igen, többségi (igaz közvetett) állami tulajdonban, mióta a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (ami a Magyar Állam 100%-os tulajdonában van) beszállt 165.000.000 Ft-tal.
Tudtommal nem "beszálltak", hanem TÁMOGATÁST nyertek el, amit megpályáztak. A kettő erősen nem ugyanaz.
Semmi közöm az Ozone-hoz, de amit leírtál így erős.
 #137907  Szerző: LuciFerko

Most mire jó ez a mocskolódás? :gülü2: Ezeket a kijelentéseidet egy jogi fórum előtt is vállalnád? Semmi közöm az Ozonehoz, de utálom mikor valaki így elkezd vádaskodni, fröcsögni.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 108