LuciFerko írta:Nem lehetne tolni SW-n is?Én is ezt várom (amióta megszűnt), de már letettem róla...
Szerintem nincs rá pénz,
és az a csoda egyáltalán, ha még nem szüntették meg végleg a tornyot.

Szinte 99 %, hogy nem indul újra semmiféle SW-adás.
LuciFerko írta:Nem lehetne tolni SW-n is?Én is ezt várom (amióta megszűnt), de már letettem róla...
comet írta:Nem tudom, a Duna World TV sem egyezik az m1-el. Ez szerintem a Szülőföldünk folytatása leszdjlacee írta:Na jó de a műsor azonos lesz a Kossuth műsorával? Egyáltalán kik csinálják?comet írta:Tudja valaki mi az a Duna World rádió? Az Rtvstat-on találtam az MR. csatornái között. Adás nincs rajta csak súg.Február 1-én indul, a Duna World TV-hez hasonló, határon túli és tengerentúli magyaroknak szóló műholdas és netrádió
Mellesleg ez akkor az MR8 ?
djlacee írta:Na jó de a műsor azonos lesz a Kossuth műsorával? Egyáltalán kik csinálják?comet írta:Tudja valaki mi az a Duna World rádió? Az Rtvstat-on találtam az MR. csatornái között. Adás nincs rajta csak súg.Február 1-én indul, a Duna World TV-hez hasonló, határon túli és tengerentúli magyaroknak szóló műholdas és netrádió
Mellesleg ez akkor az MR8 ?
comet írta:Tudja valaki mi az a Duna World rádió? Az Rtvstat-on találtam az MR. csatornái között. Adás nincs rajta csak súg.Február 1-én indul, a Duna World TV-hez hasonló, határon túli és tengerentúli magyaroknak szóló műholdas és netrádió