RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#94747  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:Nem lehetne tolni SW-n is? :gülü2:
Én is ezt várom (amióta megszűnt), de már letettem róla...
Szerintem nincs rá pénz,

és az a csoda egyáltalán, ha még nem szüntették meg végleg a tornyot. :gülü2:

Szinte 99 %, hogy nem indul újra semmiféle SW-adás.
 #94526  Szerző: djlacee

Miert nincs 5-kor regionalis hirosszefoglalo az MR6-on?
 #91587  Szerző: Ivoa

Mi lesz március 15. után az MR6 (főleg URH) adóival? Van egy olyan érzésem, hogy a leépítések után ezeknek is ketyeg az órájuk.
(Esetleg tervezhetik-e egy "közműsor-szolgáltató" cégnek kiadni ezen frekvenciákat?)

- 91,4 Debrecen
- 93,1 Szeged
- 101,2 Szolnok
- 101,7 Pécs
- 102,3 Miskolc

Gondolok itt arra, hogy egy "közműsor-szolgáltató" rádiós hálózat az elmúlt időszakban számos helyen kapott frekvenciákat - ahol az MR6 is szeretett volna frekvenciákat kapni, de nem kapott egyszer sem -, de ezeket a városokat gondosan kihagyták. Jelenthet-e ez valamit? :troll:
 #90445  Szerző: bgnrlszl

Duna World Rádió - "A Szülőföld hangja"- 2012. február 1-én megkezdi adását.

Célunk az öt földrészen élő honfitársaink minél színvonalasabb kiszolgálása, informálása és szórakoztatása az anyaország jelenéről, múltjának kiemelésre méltó epizódjaival fűszerezve, mindezt a honi hagyományok őrzésének az összetartozás érzésének hangsúlyozásával.

A Dunavilág Rádió sokszínű műsorelemmel kiegészülve nyújt terjedelmes, igényes válogatást a Magyar Rádió Kossuth adó kínálatából, az archívum kincsesbányájának vidám és komoly, de mindenképpen elgondolkodtató klasszikusainak megidézésével.

Legyen velünk: február 1-től. A Szülőföld hangja szól értékes tartalommal minden honfitársunknak.

Duna World Rádió - egy nyelvet beszélünk.

Forrás: http://www.radio.hu/index.php?option=co ... &Itemid=84
 #90393  Szerző: djlacee

comet írta:
djlacee írta:
comet írta:Tudja valaki mi az a Duna World rádió? Az Rtvstat-on találtam az MR. csatornái között. Adás nincs rajta csak súg.
Február 1-én indul, a Duna World TV-hez hasonló, határon túli és tengerentúli magyaroknak szóló műholdas és netrádió
Mellesleg ez akkor az MR8 ?
Na jó de a műsor azonos lesz a Kossuth műsorával? Egyáltalán kik csinálják?
Nem tudom, a Duna World TV sem egyezik az m1-el. Ez szerintem a Szülőföldünk folytatása lesz
 #90392  Szerző: comet

djlacee írta:
comet írta:Tudja valaki mi az a Duna World rádió? Az Rtvstat-on találtam az MR. csatornái között. Adás nincs rajta csak súg.
Február 1-én indul, a Duna World TV-hez hasonló, határon túli és tengerentúli magyaroknak szóló műholdas és netrádió
Na jó de a műsor azonos lesz a Kossuth műsorával? Egyáltalán kik csinálják?
 #90391  Szerző: djlacee

#90389  Szerző: comet

Tudja valaki mi az a Duna World rádió? Az Rtvstat-on találtam az MR. csatornái között. Adás nincs rajta csak súg.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 44