RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#3896  Szerző: paradigm

Ez a fajta dillettanizmus csak az Expressből fújhat. Az eddigi pályafutásukat tekintve, a leírtakra hagyatkozva ott üti fel a fejét ilyen szintű hozzá nem értés. Arra én is kíváncsi lennék már végre, hogy mi köze van egyik adónak a másikhoz, mi köze a Pulzus Tv-nek az egészhez, illetve a Híd Rádióhoz és főképp hogy jön a képbe a Rádió35. Meg annak az embernek az arcára, nevére is, aki ezeket a nagyon bölcs döntéseket meghozza, hogy ilyen műsorpolitikát folytassanak és aki elhiszi, hogy ezzel sikeresek lehetnek (gondolok utóbbi kapcsán az Expressre). Nem utolsó sorban feltenném a kérdést, hogy ha a környéken élne, akkor szívesen hallgatná az ilyen jellegű "adásokat".
 #3894  Szerző: Obladioblada

Sz. írta:http://www.onairfm.hu/
Így mindenki tud rádiót csinálni...
centerweb írta:most valamilyen "egészségrecept" nevű kis blokk ment Orosz Katával [Rádió35, meg egyszer az Express hegyaljai híreit mondta]
Engem már csak az érdekelne, mi köze van az Expressnek, Híd rádiónak, stb a Rádió 35-höz?
 #3891  Szerző: centerweb

hát eddig semmilyen saját gyártású műsort nem lehet hallani. óránként vannak hírek az RH jóvoltából, meg 9-12 (eddig figyeltem) között, minden órában az 1. zene után le ment egy kb. 5 perces "egészségrecept" nevű blokk, és egyenlőre ennyi. a zenék néha egész jók.
 #3881  Szerző: centerweb

még 11-ig stream, utána vége, majd este is lesz.
 #3878  Szerző: centerweb

majd lesz stream máskor is, vagy nem. igen, kimoderáltam a stream címét ;)
 #3873  Szerző: centerweb

ha sikerül valahogy áramot csalni a gépembe, lesz stream.
 #3872  Szerző: centerweb

most valamilyen "egészségrecept" nevű kis blokk ment Orosz Katával [Rádió35, meg egyszer az Express hegyaljai híreit mondta] most újra zene.

RDS adatok:

PS: FM 100,6
PTY: POP M
RT: FM 100.6 TELKIBANYA
 #3869  Szerző: centerweb

Valamit csinélhatnak, mert az előbb pár mp-re kikapcsolták az adót, visszajött, csend, aztán volt egy hídrádiós szignál, és visszakapcsolódott a műsorba. Gondolom netes stream, és volt az elején intro.

most megint nem szól semmi, újra elindult a szignál, meg megint visszakapcsolódott a zenébe.
 #3860  Szerző: Attis

téeszelnök írta:
Sz. írta:http://www.onairfm.hu/
attya-úúúr-isten :mrgreen:
Nálam a NOD32 riaszt. Vmi gáz van.. :lol:
 #3857  Szerző: Pasa

nyikolaj írta::)
8-)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16