mgabor írta:Ez a túlvállalós ügy olyan tekintetben nehezebben vitatható, hogy ha nincs a pályázatban maximum megszabva, akkor az inkább szubjektív, hogy melyik vállalás teljesíthető és melyik nem. Bárki eldöntheti és mondhatja egyénileg, hogy pl. az FM1 ki tudja fizetni, amit Zene-rádió meg nem. Egyértelmű igazság nincsen, vagyis nem lehet tudni.Zsolt írta:De mondjuk olyan tényleg van, hogy az Advenio nem nyilatkozott a 100,3 leadásáról, miközben a pályázati felhívásban feltételként szabta meg Majtényi?Hajjaj, olyan is van, hogy amiért a Zene Rádiót kizárták (teljesíthetetlennek vélt üzleti terv), ugyanaz megvolt az FM1 és az Advenio pályázatában is, őket mégse...
De ha a Sláger és a Danubius nyert volna, akkor most ugyan kisebb lenne a botrány, de az se lett volna igazságos, mert az egész pályázat úgy vicc, ahogy van.
Viszont az, hogy valakit megkérnek, hogy mondjon le a frekvenciájáról, de még se tesz így, azért azt nehezebb kimagyarázni. Mondjuk, ha hiánypótlásban megtörtént akkor nem szóltam.
Gondolkodtam, hogy a pályázók közül kinek kellett volna nyernie, hogy ne legyen botrány, de nem találtam senkit... Esetleg a Juventus a Danubiusét, de akkor meg az lett volna gyanús, hogy miért az nyer aki folyton díjcsökkentésért kuncsorog az ORTT-nél.