RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#60470  Szerző: markfelt

puszilgatógép írta:Szerintem nagyon helyes döntés volt az NMHH részéről. Aki nem fizet, aki nem tartja be a szabályokat az ne rádiózzon. Így legalább most igazságos döntés született azon rádiókkal szemben akik becsületesen fizetnek és betartják a szabályokat.
Félreértés ne essék, a Sztár FM-nek nem volt tartozása. Ilyet a cikkben sem olvashatsz.
 #60455  Szerző: puszilgatógép

Szerintem nagyon helyes döntés volt az NMHH részéről. Aki nem fizet, aki nem tartja be a szabályokat az ne rádiózzon. Így legalább most igazságos döntés született azon rádiókkal szemben akik becsületesen fizetnek és betartják a szabályokat.
 #60454  Szerző: donb

Gabeedj írta:Megy a Juventusba!!1* már kipróbálták ott!Valljuk be őszintén ,most jót is tenne a rádiónak(Juventus) ,ha ő újra ott lenne..
Pont egy éve volt B. Tóth Laci, és azóta is hiányolom...
 #60423  Szerző: Pihe

Ja mondjuk az nem lenne rossz megoldás ;) Csak kéne nekik egy normális minőségű online vagy egy freki Hajdú Biharba :P
 #60418  Szerző: markfelt

Gabeedj írta:Valljuk be őszintén ,most jót is tenne a rádiónak(Juventus) ,ha ő újra ott lenne..
?
 #60415  Szerző: Gabeedj

Megy a Juventusba!!1* már kipróbálták ott!Valljuk be őszintén ,most jót is tenne a rádiónak(Juventus) ,ha ő újra ott lenne..
 #60414  Szerző: Pihe

Mi lesz a Retrótarisznyával és B.Tóth úrral, ha megszűnik a rádió?
 #51066  Szerző: Pasa

:lol: :lol:
Én is erre tippeltem, fel is akartam venni, de nem voltam otthon. Nincs meg esetleg valakinek?
:hehe:
 #50965  Szerző: Ghee

Simon & Garfunkel - Sounds of Silence (Unplugged version) szólt loopolva. :oops:
 #50960  Szerző: Pasa

Éjjel szenvedtem kicsit. 21 óra 33 perctől több órás csend volt itt... :(
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 65