RADIOSITE Fórum

• Class FM

#175954  Szerző: Cole

Igen, ezek nem olyan zavaró dolgok, de azért nem jó hallgatni a folyamatos "ismétlést". Márciusban is elég kínos volt, hogy a 4 napos hosszú hétvége utáni héten szerdán Garami minden órában elmondta, hogy mindjárt vége a munkaidőnek, és jön a hosszú hétvége. :) Erre azért tényleg figyelhetnének, ha ilyen van. Janklovics rejtélyes eltűnése meg szerintem csak annyi, hogy lejárt a szerződése (tavaly mondták, hogy 1 évre írtak alá) és nem hosszabbított, bár furcsa, hogy az 1 éves "szülinapi" adásban Zita még szabadságnak nevezte a hosszú távollétét, aztán intróból is kikerült. Szerintem a régi műsorvezetők kivárnak, ha jön az új rádió, akkor valószínűleg átmennek, ha hívják őket. Ennek ellenére remélem megmaradnak, bár be kell látni, hogy ezt sokáig nem tudják ebben a formában fenntartani.

Ja, és a dalszöveg funkció tényleg érdekes, hogy hetek óta nem megy. :mellow:
 #175919  Szerző: ClassCredo

Sajnos ezt az ismétlés dolgot már én is tapasztaltam a Class Délutánban. Ott is volt, hogy Garaminak egy-egy monológja töbször lement. Sajnos elég sok minden a költségcsökkentés irányába mutat. Pl: Ha jól tudom mostmár csak Berényi Attila csinálja a híreket vagy Janklovics rejtélyes eltünése.
És ez nem kritika volt csak észrevétel amúgy nálam mindig ők szólnak. Hajrá!
 #175918  Szerző: Redfox81

zenefalo írta: Lehet, hogy már nem sokáig szól? Fogy a tartalék, gondolom...
Elképzelhető. A mai Class Magyarokban például ugyanaz a CocoTia interjú megy, ami idén már legalább 5-6 alkalommal volt. Ez egy elég nagy múlttal rendelkező műsor, amelyben már rengeteg vendég volt. Ha új részek nem is készülnek, nem lehetne egy kicsit változatosabban válogatni a régebbiekből?

Egyébként én örülnék, ha a Class FM megmaradna a jelenlegi formájában, mert szimpatikus az amit csinálnak.
 #175875  Szerző: zenefalo

Redfox81 írta: 2018.05.26. 16:02
Marcii írta:Nevetséges,hogy a dalcímkiírás megint nem működik.
Már hetek óta nem működik rendesen. Viszont eltűntek a tematikus csatornák is, mindegyik streamen a fő csatorna szól.
Lehet, hogy már nem sokáig szól? Fogy a tartalék, gondolom...
 #175874  Szerző: Redfox81

Marcii írta:Nevetséges,hogy a dalcímkiírás megint nem működik.
Már hetek óta nem működik rendesen. Viszont eltűntek a tematikus csatornák is, mindegyik streamen a fő csatorna szól.
 #175869  Szerző: Marcii

Nevetséges,hogy a dalcímkiírás megint nem működik.
 #175816  Szerző: Redfox81

Tudom kicsit meredek, de mi van akkor ha a Class FM tér vissza az országos hálózatra? Mcnutt eddig életben tartotta a márkát, a komplett stáb is megvan. Akár el is adhatná magát a brandet jó pénzért. Az Advenio Zrt.-vel meg végigviszi a pereskedést és szépen bezsebeli a (gondolom sok számjegyű) kártérítést a frekvencia csomag elvesztéséért. Így már üzletileg is értelmet kapna az egész.
 #175798  Szerző: tomee

Pasa írta: 2018.05.23. 16:50
Marcii írta: 2018.05.23. 16:06Kifogyhatatlan pénzforrás a POP FM mögött lesz.
Az tuti. Ebben benne van az, hogy akár jó is lehet. A politikai kötődés - attól eltekintve, hogy az ellentábor köpköd - hosszú távon kifizetődő, ha sokáig marad ez a kurzus (nagy az esélye). :)
De ha mondjuk azt vesszük, a R1 mögött is kifogyhatatlan pénzforrás van, ami max arra elég, hogy orrba-szájba tudjanak 100 ezer forintokat kiszórni a hallgatóknak. Ettől még maga a rádió egy borzalom.
 #175790  Szerző: Glenn

Marcii írta: 2018.05.23. 16:06Kifogyhatatlan pénzforrás a POP FM mögött lesz.
Az tuti. Ebben benne van az, hogy akár jó is lehet. A politikai kötődés - attól eltekintve, hogy az ellentábor köpköd - hosszú távon kifizetődő, ha sokáig marad ez a kurzus (nagy az esélye). :)
 #175788  Szerző: Marcii

Pasa írta: 2018.05.23. 15:51 Szerintem mindig fontos megemlíteni az életkor szerinti bontást, mert nagy a szórás. Spotify és társai nagyjából a 30 alattiakat hódítja meg, de ott sem dominál ma még. E felett már inkább csak a netrádiók jelentenek konkurrenciát az FM-nek, már ahol van FM-en értékelhető tartalom. Budapesten, ahol több műfajban jó sok rádió vehető, például egyértelmű, hogy ha valaki nem saját forrásból audioanyagot hallgat, az többnyire FM rádiót. Ez még otthoni környezetben is igaz (bár otthon inkább tévéznek, még a zene is arról megy a háttérben, esetleg netről), de autóban totális FM-fölény van, hiába elérhető ma már a mobilnet.
Minden tiszteletem a Class FM-é, akik megpróbálták a lehetetlent, de most, hogy tuti nem az övék az országos freki, asszem vissza kell venniük az eddigi lendületből. Már ha nincs a háttérben egy kiapadhatatlan pénzforrás... :(
Kifogyhatatlan pénzforrás a POP FM mögött lesz.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 510