RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#112043  Szerző: Csongii

Jani98 írta:Több mint 300.000 lájkoló a Facebookon nem tévedhet.És elég szép kis közösséget kovácsoltak össze.
Rengeteg ismerősöm van köztük, akiknek a nagy része szinte biztos, hogy nem hallgatja és nem is hallgatta őket. De ez csak egy ilyen "érdekes" információ morzsa. Szimplán szerintem annak köszönhetik, hogy minden **** képet megosztanak amit csak fel lelnek az interneten és picit is vicces vagy érdekes stb.

Legyenek nagyok persze ettől függetlenül.
 #112041  Szerző: noartist

Miért érzem azt,hogy a Face a RiseFM helyére akar törni?...ez az a rádió,ami megérdemli a 10/10 csillagot.Tényleg!Nyitott a hallgatók felé,és folyamatosan építkezik.Úgymond...
Bennevannak abban a ...r helyzetben,hogy nincs állandó frekvenciájuk,de érdekes,hogy az online időszakban is nagyon figyelnek mindenre.(Ebben van a jövő..)
Több mint 300.000 lájkoló a Facebookon nem tévedhet.És elég szép kis közösséget kovácsoltak össze.
Oké,tudom hogy a Citadella reklám,stb.. tartja őket,de ezzel nem is nagyon foglalkozok.
Teljesen korrekt,ez kell a hallgatóknak.A Rise már szerintem megfontolhatná a Balaton 98.9 eladását,(esetleg a győrit is?!),és a Face azonnal lecsapna rá.
Ez a rádió,ha folytatná ezt a fejlődést,és szerezne pár frekit,nagyon durván verhetné a konkurenciát. :yes:
Boldogat Face!
 #112030  Szerző: kukac

fürgeürge írta:
Jani98 írta:Hm...szabad nyíltan a MusicFM-ről és a Rádió1-ről beszélni?? :)
Miért ne?
pl. kereskedelmi rádióban a konkurenciáról nem beszélünk, nem adunk ingyen reklámot nekik, valamint az esetleges leendő sajtópereket megelőzendően kerülendőek a velük kapcsolatos témák...
 #111960  Szerző: kukac

Nickman írta:A Daylight mai vendégei tegnap ezt osztották meg a Facebook oldalukon:

Holnap nagy esemény lesz!
Hallgassatok bennünket holnap 16:00-tól élőben a Radio Face Daylight Show-jában, Kőváry Anettel, az FM99,5mHz-en.

Vajon csak egyszerű elírás hogy az FM 99,5-ön? Csak mert 20:00 után van Face.
...de mi lehet az a mHz? Milli Hertz?
 #111941  Szerző: fürgeürge

Nickman írta:A Daylight mai vendégei tegnap ezt osztották meg a Facebook oldalukon:

Hallgassatok bennünket holnap 16:00-tól élőben a Radio Face Daylight Show-jában, Kőváry Anettel, az FM99,5mHz-en.

Szerintem igen, csak elírás, de nem csodálkoznék, ha pár hónap múlva már nem elírás lenne. :)

Kőváry Anett vendége holnap Harsányi Levente lesz. Csak nem ő is a Face-re készül?! :oops:
 #111886  Szerző: Nickman

A Daylight mai vendégei tegnap ezt osztották meg a Facebook oldalukon:

#111822  Szerző: fürgeürge

Chucky írta:Na elindult a Daylight Anettel...
Hallgattam én is, ügyes volt. Kicsit izgult, meg érezhető, hogy ez új terep neki, de szerintem bele fog jönni. A beszélgetése a vendéggel kifejezetten élvezetes volt. Hajrá Anett, kár lenne veszni hagyni egy ilyen hangot. :yeah:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 174