RADIOSITE Fórum

• Filmek, sorozatok, TV műsorok

#38049  Szerző: donder

Mauro írta:
donder írta: Mert most a Chris korszak megy! Vagy már az is vége? :oops:
Igen. Chris halt meg most. Nézd meg videót amit linkeltem.
Most ez a csávó a társa.
Kép
Jesszus ezt meg honnan szakasztották? Am ha jól tudom ez is meg fog halni pár hónapon belül, mert KB fél éve láttam egy másik még rondább fickót, ugyancsak Her Gerkhan mellett! :D
 #38042  Szerző: Mauro

donder írta: Mert most a Chris korszak megy! Vagy már az is vége? :oops:
Igen. Chris halt meg most. Nézd meg videót amit linkeltem.
Most ez a csávó a társa.
Kép
 #38028  Szerző: donder

Mauro írta:
donder írta:
djlacee írta:Én mindig a Coolon néztem és egyszer még Jan volt aztán meg már Tom
Coolon össze-vissza megy, RTL Klubbon meg vége volt asszem a Tom-os korszaknak, megint kezdték előről... Nem csoda hogy nem nagy már a nézettsége az Alarm Für Cobra 11-nek... :|
Most vasárnap új rész ment.
Mert most a Chris korszak megy! Vagy már az is vége? :oops:
 #37894  Szerző: Mauro

donder írta:
djlacee írta:Én mindig a Coolon néztem és egyszer még Jan volt aztán meg már Tom
Coolon össze-vissza megy, RTL Klubbon meg vége volt asszem a Tom-os korszaknak, megint kezdték előről... Nem csoda hogy nem nagy már a nézettsége az Alarm Für Cobra 11-nek... :|
Most vasárnap új rész ment.
 #37891  Szerző: donder

#37868  Szerző: Mauro

djlacee írta:De, csak egy nap többször is ment, és mindegyik alkalommal máshol tartott a "sor" tehát mittudomén a reggeli még a 10. évadnál van, a délutáni meg már a 12. évadnál, érted. Ez nem így volt konkrétan, csak példa
Ja értem. RTL-n ilyen nincs legalább.
 #37864  Szerző: djlacee

De, csak egy nap többször is ment, és mindegyik alkalommal máshol tartott a "sor" tehát mittudomén a reggeli még a 10. évadnál van, a délutáni meg már a 12. évadnál, érted. Ez nem így volt konkrétan, csak példa
 #37860  Szerző: Mauro

Biztos nem sorba adják.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 23