"Óriási háború van a Story TV-ért, a TV2 közeléből vásárolhatják fel": http://24.hu/media/2017/01/02/oriasi-ha ... atjak-fel/
mlaszlo írta:akkor ezért tudtam fogni a keleti URH-s rádiómon a TV2 hangjátGr3g0ry írta:Ott szerintem a hangnormák miatt lehetett probléma, a Junoszty tv csak a régi keleti szabványt ismerte, azonban itthon a kereskedelmik indulása után egyes adóknál az UHF sávban (nem tv csatornák, hanem tv adók) átálltak az európai szabványra, amivel ez a tv készülék nem tudott mit kezdeni.djlacee írta:Én régebben kb minden formátum próbálkozásukat néztem, Buzerát, XXL-t, Ez nem a te napodat, stb... Részben azért, mert a szovjet JUNOSZTY TV-men csak a TV2 jött hanggal, de miután lett rendes TV-m, akkor is a TV2-t néztem, továbbra is. Ezek az idők elmúltak."Részben azért, mert a szovjet JUNOSZTY TV-men csak a TV2 jött hanggal...."

Súgok:
D/K= Keleti-európai szabvány
B/G= Nyugat-európai szabvány
Sőt tovább megyek...
egyszer hangosítottunk egy ismerősömmel vezeték nélküli mikrofonnal... ahogy nem kapot jelet a mikrofon ment az M1 hangja a mikrofon adójának, ugyanis a 223-as Mhz-t használta a mikrofon