RADIOSITE Fórum

• Telekom

#107545  Szerző: szemilan

jeek írta:
szemilan írta:Én feltöltő kártyás vagyok, a vodánál jelenleg 46,5 FT/perc a mindenki számára elérhető alap tarifa. Persze simán válthatok Tuningra, amivel jobban jövök ki (26 éven aluliaknak), de ahányszor én feltöltöm az egyenlegemet, nem jövök ki olcsóbban. Évente kb 10 ezer forint megy el telefonálásra, ez havi 900 FT kb.

A Ténél 32 FT a Domino 5 tarifacsomaggal. Persze 5 telefonszám ennyi, többi 42, de nem is hívok több emberkét (3 telszám, tehát sok is az 5)

Mindent, amit tudok interneten bonyolítok.
Akkor már a Blue Mobile jobban megéri nem? :)
Nem, mert ott nem adnak feltöltés után ajándékot. (bónusz,jutalom...ki minek nevezi)
 #107537  Szerző: tomee87

szemilan írta:Én feltöltő kártyás vagyok, a vodánál jelenleg 46,5 FT/perc a mindenki számára elérhető alap tarifa. Persze simán válthatok Tuningra, amivel jobban jövök ki (26 éven aluliaknak), de ahányszor én feltöltöm az egyenlegemet, nem jövök ki olcsóbban. Évente kb 10 ezer forint megy el telefonálásra, ez havi 900 FT kb.

A Ténél 32 FT a Domino 5 tarifacsomaggal. Persze 5 telefonszám ennyi, többi 42, de nem is hívok több emberkét (3 telszám, tehát sok is az 5)

Akkor már a Blue Mobile jobban megéri nem? :)
 #107533  Szerző: szemilan

Én feltöltő kártyás vagyok, a vodánál jelenleg 46,5 FT/perc a mindenki számára elérhető alap tarifa. Persze simán válthatok Tuningra, amivel jobban jövök ki (26 éven aluliaknak), de ahányszor én feltöltöm az egyenlegemet, nem jövök ki olcsóbban. Évente kb 10 ezer forint megy el telefonálásra, ez havi 900 FT kb.

jeek írta:
szemilan írta:
De van, Én is durván 10 FT/ perccel olcsóbban telefonálhatnék vele. Eddig a minimális árkülönbség miatt nem váltottam, illetve az eszméletlen magas SMS árak miatt. Most viszont fogok az olcsóbb percdíj miatt, SMS-t meg már szinte nem is küldök.
És ez melyik csomag ha szabad megkérdeznem?
Én nem egyszer voltam a T-nél is amikor szolgáltatót kerestem, de nem tudtak nekem megfelelő árajánlatot adni.
A 26 éven aluli diák csomagjuk is például sokkal drágább, rosszabb konstrukció, mint a Vodafone-é de még talán a djuice-nál is rosszabbak.
Én sem SMS-ezem soha, amire nekem a telefon kell, az beszélgetés + egy kis internetezés. Jelenleg havonta 900-1700 percet szoktam kimenő hívást indítani a telefonomról (mobil és vezetékes irányba) és 70-80MB internetet használok el havonta, a telefonszámlám 2750Ft/hó szokott lenni.
 #107532  Szerző: tomee87

Zsolt írta: Mondjuk ez a 2-3 Ft/perc tarifájú csomag engem is érdekelne! :)
Biztos botlottál már abba a hirdetésbe Te is, hogy a "Vodafone-nál hívjátok egymást 26 éven alul non-stop 0Ft-ért". Ennyi a titkom nekem is. :)
Sok 26 éven aluli ismerősöm van, akik többsége ráadásul Vodafone-os is, így akikkel sokat és rendszeresen telefonálok, 0Ft-ért teszem korlátlanul és ők is velem, akikkel meg nem ingyen beszélek, bőven elég a havidíjban foglalt 115 ingyen perc :)

A T-Mobile-nál is ajánlották ezt az ingyen beszélgetést nekem, de ott csak 3 ingyen hívható hálózaton belüli számot jelölhettem meg, és csak én hívhattam őket ingyen, ők engem nem, valamint csak havi 100 óra keretéig. Arról nem beszélve, hogy az ajánlott díjcsomag havidíja csak hálózaton belül volt leforgalmazható....
 #107530  Szerző: Zsolt

jeek írta:Jelenleg havonta 900-1700 percet szoktam kimenő hívást indítani a telefonomról [...] a telefonszámlám 2750Ft/hó szokott lenni.
Mondjuk ez a 2-3 Ft/perc tarifájú csomag engem is érdekelne! :)
 #107529  Szerző: tomee87

mimi írta: hallgatói jogviszonnyal nekem 26 fölött is sikerült szerződni :)
Köszi! Most már tudom, hogy fogok majd maradni 26 éven felüliként is, a 26 éven aluli csomagban a Vodánál ;)
 #107528  Szerző: mimi

jeek írta:A 26 éven aluli diák csomagjuk is például sokkal drágább, rosszabb konstrukció, mint a Vodafone-é de még talán a djuice-nál is rosszabbak.
Olyanja nincs a T-nek, mert hallgatói jogviszonnyal nekem 26 fölött is sikerült szerződni :)
 #107527  Szerző: tomee87

szemilan írta:
De van, Én is durván 10 FT/ perccel olcsóbban telefonálhatnék vele. Eddig a minimális árkülönbség miatt nem váltottam, illetve az eszméletlen magas SMS árak miatt. Most viszont fogok az olcsóbb percdíj miatt, SMS-t meg már szinte nem is küldök.
És ez melyik csomag ha szabad megkérdeznem?
Én nem egyszer voltam a T-nél is amikor szolgáltatót kerestem, de nem tudtak nekem megfelelő árajánlatot adni.
A 26 éven aluli diák csomagjuk is például sokkal drágább, rosszabb konstrukció, mint a Vodafone-é de még talán a djuice-nál is rosszabbak.
Én sem SMS-ezem soha, amire nekem a telefon kell, az beszélgetés + egy kis internetezés. Jelenleg havonta 900-1700 percet szoktam kimenő hívást indítani a telefonomról (mobil és vezetékes irányba) és 70-80MB internetet használok el havonta, a telefonszámlám 2750Ft/hó szokott lenni.
 #107526  Szerző: szemilan

djlacee írta:De akkor miért vagytok ennél a T-nél? Egyszerűen nincs olyan csomagjuk ami megérné mondjuk Vodához képest, se telefonban, se mobilinternetben

Pontosabban a T-s kártya lesz az elsődleges, a Vodás meg marad második telefonban. Sajnos egyre drágábbak a szolgáltatók :(
 #107519  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:De akkor miért vagytok ennél a T-nél? Egyszerűen nincs olyan csomagjuk ami megérné mondjuk Vodához képest, se telefonban, se mobilinternetben
Enyingen meg a voda használhatatlan sok helyen, az utcánkban is. :punch:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 27