RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#164550  Szerző: altermanus

vivaldit használok, reklámmal itt még nem találkoztam...
 #164548  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta:
szblcs írta:A szívbajt hozod rám. :D
basszus, hát még rám! :D
Ne is mondd!

http://coub.com/view/oaov8
Az öregasszony nagy Vonnegut-rajongó lehet, ha nem is szó szerint idéz... :)
 #164546  Szerző: blue

djlacee írta:
kukac írta:
djlacee írta:Nálam nincs ilyen, sem asztalin, se mobilon, pedig az Adblock itt ki van kapcsolva
nekem be van kapcsolva, és több gépen is csinálja. csak itt, máshol nem.
Akkor azért van rá esély, hogy a te gépeden van valami problemácia, nem?
Kép
http://www.kephost.com/image/vxFe
nem egyedi eset... nálam is csak itt írja.. Linux alatt.
 #164538  Szerző: kukac

szblcs írta:A szívbajt hozod rám. :D
basszus, hát még rám! :D
 #164537  Szerző: markfelt

A szívbajt hozod rám. :D
 #164536  Szerző: kukac

kukac írta:
noartist írta:A sok kíváncsiság, kattintgatás! :)
hja, az egész cégnél (itt nincs mire kattingatni). inkább a firefox... az mondjuk érdekes, hogy más oldalnál nem jelentkezett...
ezt fogtam:
PUP.Optional.FFHijacker, C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\346643671.cfg, , [de80d7a61b8d82b470f2b4fd7e82c937],
PUP.Optional.FFHijacker, C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\defaults\pref\346643671.js, , [71edf6878b1d102658f5c69cc83831cf],
 #164535  Szerző: kukac

noartist írta:
kukac írta:találtam egy olyan kiegészítőt aminek nem volt neve, letiltottam, most elvileg nem jelentkezik, úgyhogy ha csak ez volt, akkor bocsika. érdekes módon a mindenféle védelem nem talált semmit.
A sok kíváncsiság, kattintgatás! :)
hja, az egész cégnél (itt nincs mire kattingatni). inkább a firefox... az mondjuk érdekes, hogy más oldalnál nem jelentkezett...
 #164534  Szerző: noartist

kukac írta:
kukac írta:
djlacee írta:Akkor azért van rá esély, hogy a te gépeden van valami problemácia, nem?
esély mindenre van, mindenesetre az gyanús, hogy akkor jön elő, ha az oldalon ráklikkelek valami gombra, frissítek, vagy hasonlók. és csak ritkán. most amikor rányomtam az idézet gombra, megint csinálta.
a malwarebytes már fogogatja, azt látom hogy fel-felugrál a figyelmeztető ablakocska (clickadu.com tartomány)
találtam egy olyan kiegészítőt aminek nem volt neve, letiltottam, most elvileg nem jelentkezik, úgyhogy ha csak ez volt, akkor bocsika. érdekes módon a mindenféle védelem nem talált semmit.
A sok kíváncsiság, kattintgatás! :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 112