RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#115047  Szerző: Milán

Összesen hárman vagyunk Siófokról...
 #115046  Szerző: Csongii

milan93 írta:
adminisztrator írta:siófokról történt illetéktelen bejelentkezés.
Tessék?
Szorul a hurok... :shock: :lol: :lol:

Bocs... kihagyhatatlan volt. :)
 #115045  Szerző: Milán

adminisztrator írta:nem írhatom ki, hogy ki volt, de már megvan az ip cím és az alapján elmondható, hogy siófokról történt illetéktelen bejelentkezés.
Tessék?
 #115044  Szerző: markfelt

nem írhatom ki, hogy ki volt, de már megvan az ip cím és az alapján elmondható, hogy siófokról történt illetéktelen bejelentkezés.
 #115043  Szerző: Milán

Jani98 írta:Amint kiderült,ki volt az,írd ki a (nick) nevèt ide. ;)
Ha rendőrségi ügy lesz belőle, akkor nem igazán szabad, amíg le nem zárul a nyomozás hogy ki volt.
Nem lehet, hogy több helyen is ugyan azt a jelszót használtad? Ha ez így volt, akár az itteni MySQL adatbázisból is kinyerhette egy a tárhelyhez hozzáférő személy.
 #115042  Szerző: noartist

Amint kiderült,ki volt az,írd ki a (nick) nevèt ide. ;)
 #115041  Szerző: csadam

Egyik osztálytársamnak is feltörték a Facebook-ját, kétszer is, először az ő nevében az üzenőfalára olyat írtak ki, hogy "szeretem a f**zt, másodjára pedig a barátnőjével próbáltak szakítani.
 #115039  Szerző: markfelt

nyilván minden kijátszható, én sajnos nem. az ajánlat tovabbra is áll.
 #115038  Szerző: Milán

Nekem pl. SMS-t küldd ha valaki belép, tehát egyből tudok intézkedni.
 #115036  Szerző: donder

Ha szerencséd van akkor a facebook elmentette a bejelentkezés adatait. Mikor hol miről. Az adatvédelmi beállításokban lehet megnézni.

Nemrég nekem is feltörték és azt híresztelték üzenőfalamon hogy meghaltam. Méghozzá az M3-as autópályán FRONTÁLISAN ( :unott: ) karamboloztam... Erre varrjon valaki gombot...
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 541