RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#163086  Szerző: asr27

Dani írta:
asr27 írta:Végre, Jován mixel 10-től! :yeah:
Ahogy hallom, a régi formáját hozza. :)
Még szerencse, tiszta Roxy feeling. :yeah:
Webcam is megy. :)
 #163085  Szerző: Dani

asr27 írta:Végre, Jován mixel 10-től! :yeah:
Ahogy hallom, a régi formáját hozza. :)
 #163084  Szerző: asr27

Végre, Jován mixel 10-től! :yeah:
 #163080  Szerző: noartist

adam1400 írta:
asr27 írta:UPC Direct FB oldalán is láttam már, nem egyszer. :smoke:
---
Néhány évvel ezelőtt, írtak is ide a Music FM-től...
mit írtak? igen ez a 3 érdekel engem: rádió,közlekedés és telekommunikáció. index fórumon se szeretnek :D nem csak upc direct hanem upc,telekom,invitel,digi,mindig tv oldalon is szoktam írni.
OFF:
Ha nem szeretik az emberek a jelenléted sehol, nem gondolkodsz el azon, hogy vajh' ez miért van így?
ON:
 #163074  Szerző: adam1400

asr27 írta:UPC Direct FB oldalán is láttam már, nem egyszer. :smoke:
---
mit írtak? igen ez a 3 érdekel engem: rádió,közlekedés és telekommunikáció. index fórumon se szeretnek :D nem csak upc direct hanem upc,telekom,invitel,digi,mindig tv oldalon is szoktam írni.
 #163073  Szerző: asr27

UPC Direct FB oldalán is láttam már, nem egyszer. :smoke:
---
 #163070  Szerző: Csongii

asr27 írta:
Csongii írta:Te nagyon ráérsz, hogy a webkamerát sasolod és még ki is szúrod az ilyet. :D
Azért Ádámot még nem tudta utolérni, aki egész nap a R1 fb oldalát szemetel(te)i tele, mint, ha ő lenne ott az admin. :gülü2:
/off

Nem csak az R1-t szemeteli tele, a BKK oldalán is állandóan jelen van, meg még ki tudja, hogy hol.

/on

Szerintem tud mindenki kellően jó neveket kitalálni ahhoz, hogy ne tudja egyikünk se, hogy adott rádiótól valaki be van regisztrálva.
 #163030  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:Ékes bizonyítéka ez annak, hogy sasolják azért a fórumot néhányan a médiában dolgozók közül is. :) Györke Attila kommunikál is velünk, és néha kíváncsi lennék Juhász Gergelyre is. Ha csak kijavítana egy-két téves gondolatot, reagálna észrevételekre stb. :) De ez minden szakmabelire vonatkozik, természetesen.
Jaja ahelyett hogy csak olvasgatja,azért írhatna ide(tudtommal nincs itt regisztrálva egyetlen ott dolgozó sem).
 #163025  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta:
Csongii írta:Te nagyon ráérsz, hogy a webkamerát sasolod és még ki is szúrod az ilyet. :D
Azért Ádámot még nem tudta utolérni, aki egész nap a R1 fb oldalát szemetel(te)i tele, mint, ha ő lenne ott az admin. :gülü2:
Ádámot már kibannolták onnan.
 #163023  Szerző: asr27

• 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 565