Nálatok bejön a Radio_FM weboldala? Ha én megpróbálom megnézni, egy szlovák tv-rádiós oldal jön be, de a Radio_FM saját honlapja nem! Más ország-beli IP címmel azonban problémamentesen meg lehet nézni a szóban forgó oldalt! Ti is tapasztaltok hasonlót? Ha igen, miről lehet szó? (ha korlátozzák a magyarok felé, teljesen megértem, igazuk van - de vajon erről van szó?)
Na akkor röviden (hosszú lesz belőle) reflektálok a legfrissebb hallgatottsági adatokra, mintegy összegzésképp:
A Rádió 1, még ha vezet is sok helyen, vesztett hallgatottságából, ahogy átlagosan a többi országos is (egyedül talán az MR2 és esetleg MR3 javított több helyen, mint ahány helyen rontott).
A Juventus ismét megmutatta, hogy van még hová süllyednie. És most már Budapesttel sem lehet előjönni, mert ott is a negyedik helyre szorultak vissza. Ez szégyen, és szerintem felesleges lenne megvárnia/megélnie a következő felmérést...
Miskolcon érdekes, hogy két külön címszó alatt van feltüntetve a 103 Sztár FM, amelynek előző mérési adatai egyik helyen sincsenek feltüntetve, szóval én még mindig megkérdőjelezem a szeptemberi eredményeiket...
Úgy tűnik, a Kék Dunának felesleges fizetnie a felmérésért, annyira biztosak a dolgukban, amennyire a hirdetőik bennük.
Néhány, régebben nem feltüntetett helyi rádió most ismét szerepel (Max, Retro), talán a győzelemben reménykedtek, talán csak kíváncsiak voltak, hol állnak (Debrecenben elég nagy a különbség a helyiek között, Nyíregyháza viszont olyan irigylésre méltó helyzetben van, hogy két erős helyi rádióval büszkélkedhet).
N-Joy Classic a felmérés szerint még létezik, de szerintem már az éterben sem így hívják magukat. Nem volt amúgy különösebb értelme fizetniük az eredményei feltüntetéséért.
Vannak azért számomra érdekességek. Van olyan rádió, amelyre rákérdeztek konkrétan a felmérésben, melyik napokon, mikor hallgattam, ám mégsem szerepel az eredmények között. Azt gondoltam, csak azokra kérdeznek rá, amelyek fizetnek is a felmérésért.
Kíváncsi lettem volna a Gazdasági Rádió vidéki adataira, valamint a két Gold FM eredményeire is (bár a netes hallgatottságuk alapján éterben sem hallgatják).