RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13176  Szerző: mjoel

sivakgabor írta:
ADDIG IS HALLGASSÁTOK A RÁDIÓ EXPRESS EZ A RÁDIÓ SZERINTEM MISKOLCON A LEGJOBB.

Üdv:

Sivák GÁBOR :(
Hát barátom esküszöm nem bántani akarlak de erre a kijelentésedre csak annyit tudok mondani vagy nagyon be vagy szíva vagy nincs füled. :-D
 #13158  Szerző: rsite1

nyikolaj írta:Milyen RTL tulajdonút? :S
Rizseshús.
 #13155  Szerző: Obladioblada

Most erre mit lehet írni? Hallgasd, ha neked tetszik. Biztos te vagy a célközönség. Ja, és az még mindig szikszói... Nem miskolci.
 #13149  Szerző: sivakgabor

Sziasztok!

ÉN NEM SAJNÁLNÁM HA MEGSZÜNE A GOLD FM RÁDIÓ MISKOLCON.

ÉN UGY HALLOTTAM EGYES EMBEREKTŐL HOGY Rádió 1 lesz miskolcon is.

Amugy szerintem nem a hallgatók tehetnek róla hogy megszünik a gold fm hanem a műsorvezetők szerintem...

ADDIG IS HALLGASSÁTOK A RÁDIÓ EXPRESS EZ A RÁDIÓ SZERINTEM MISKOLCON A LEGJOBB.

Üdv:

Sivák GÁBOR :(
 #13147  Szerző: nyikolaj

Milyen RTL tulajdonút? :S
 #13104  Szerző: Obladioblada

Szabi írta:Ellenben viszont kár tényleg, hogy nem lesz helyi rádiója Miskolcnak
Eddig se volt. :cry:
 #13102  Szerző: MrG

Zoey írta:Tuti nem fog megszűnni. Ha eddig nem történt semmi, ezután sem fog. És egyébként szerintem vannak, akik igen biztosak a fennmaradásában...
Meg fog szűnni, meg kell szűnnie. Ha nem szűnik meg, az nagyon nagy szégyen lesz ebben az országban, még ha nem is köztudott dologról van szó. Mert gusztustalan amit csinálnak/csináltak és ahogy csinálják/csinálták.

Ellenben viszont kár tényleg, hogy nem lesz helyi rádiója Miskolcnak és bár engem ez nem érint igazán, szolidaritást tanúsítok.
De[vel nem kezdünk mondatot szabi...] ne is reménykedjetek új, igazi, fairplay helyi rádióban... Majd megkapjátok helyette a brend nyú, csillivilli RTL-tulajdonút...
 #13096  Szerző: Zoey

Tuti nem fog megszűnni. Ha eddig nem történt semmi, ezután sem fog. És egyébként szerintem vannak, akik igen biztosak a fennmaradásában...
 #13085  Szerző: LewyDee

LuciFerko írta:
Szabi írta:
MikySoft írta:Lehet publikussá kéne tenni a Nem hivatalos rádiók fórumát
Micsodát? :S :gonosz:
csak hülyéskedik, nyugi :) A fórum elhatárolódik az illegális fekvenciahasználat minden formájától.
jajjjj, Luci pont te mondod? ;)
 #13063  Szerző: NagyBela

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha tényleg bezárják ezt a ,,csodát" akkor kik lesznek azok akik szépen feljebb fognak majd bukni aqvagy kiket láthatunk majd, marketingigazgató, programigazgató ésatöbbi pozíciókban újabb Advertumos ügyletekben!?

:vomit: :shoot:
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 222