RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#59736  Szerző: brain

Az esti film (Drágám, add az életed!) - ami egyben műsorváltozás is - Leslie Nielsen emlékére lesz levetítve. Ezért kerül át későbbi időpontra a VV4.
 #59730  Szerző: Gabeedj

Azt gondolom be bukták a valóvilágot
 #59729  Szerző: egon2

Holnap 21:20kor lett volna eredetileg a VV4,de helyette film lesz és 22:50 kor lesz a VV4.
Szerintem a Játszma nézettebb,a tv2-n.
 #59704  Szerző: donder

egon2 írta:Nem érdekli az embereket a "Való Világ" c.müsor
http://comment.blog.hu/2010/11/29/nem_e ... valo_vilag

Ez akkor nagy bukta lesz az RTL-nek!Bár ez érthető is!Ezekben a válságos években nem reality showra kíváncsiak!
Tegnap már 18:55kor kezdődött a VV4,rögtön a Híradó után!
De szerintem a Játszma is elverte őket.
Véleményem szerint a VV4,unalmas!
Épp elég volt túlélni azt a 3 at... :shoot: :vomit:
 #59701  Szerző: egon2

Nem érdekli az embereket a "Való Világ" c.müsor
http://comment.blog.hu/2010/11/29/nem_e ... valo_vilag

Ez akkor nagy bukta lesz az RTL-nek!Bár ez érthető is!Ezekben a válságos években nem reality showra kíváncsiak!
Tegnap már 18:55kor kezdődött a VV4,rögtön a Híradó után!
De szerintem a Játszma is elverte őket.
Véleményem szerint a VV4,unalmas!
 #59468  Szerző: Gabeedj

NAgy erővel indultak,de valami elfogyott a Retek klub menő műsorában.Bár most is botrányhősök kerülnek be,de lehet nem lesz akkora ütés,mint a régiek...
 #59350  Szerző: SzD

mimi írta:Szeretnék gratulálni ehhez a színvonalas fórumhoz, csak így tovább! :blush:
Ne általánosíts. Nem a fórumot kell okolni, hanem csak azokat, akik néha azzá teszik, amilyen. És azokat, akik ezt eltűrik. Már régen ki kellett volna irtani a "gyomot".
(Még mielőtt magára veszi valamelyik moderátor... nem akarok kioktatni senkit, ez csak egy tény. Többen, többször jeleztük, hogy a nem kívánatos személyeket talán el kellene távolítani.)
 #59348  Szerző: mimi

Szeretnék gratulálni ehhez a színvonalas fórumhoz, csak így tovább! :blush:
 #59346  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 199