RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#99796  Szerző: Ivoa

Attis írta:Nekem csak annyi "előítéletem" van vele szemben, hogy a VIVA tv-n ő vezette a Megawatt rockműsort. Rocker, amit vállalt is. Picit fura lesz hallani egy elektronikus zenéket játszó adón, elsőre nem éppen hiteles... De akár még jó is lehet.
OFF...
Amúgy ezt a pesti frekit valaki jól elhintette, de a valóságalapja megkérdőjelezhető. Akkor miért pályázott Pécsen a "régi" (Füleky) céggel, amit eddig általában szinte mindenhonnan vagy kizártak, vagy elég gyengécske pontokkal díjazott a T. Hatóság?
Ez a bp-i frekvencia egy kamu. Amúgy Risefan sem örülne, ha kedvenc adója tele lenne mainstream zenékkel, meg közszolgálati tartalmakkal.
Pl. VV Olivér az adócsalás elleni küzdelemről faggatná Győzikét, vagy őt interjúvolnák meg a pókertartozásaival kapcsolatban. :troll:
 #99789  Szerző: csokie

Who the fuck is vv olivér ?
 #99788  Szerző: Risefan

RiseFM Olivér nyilvános sms és hívható száma jövő héttől: 06 20 989 0909. A legdurvább szidalmazók között RiseFM-es bögréket sorsolunk ki.
:troll: :troll: :troll: :troll:
 #99786  Szerző: Attis

Nekem csak annyi "előítéletem" van vele szemben, hogy a VIVA tv-n ő vezette a Megawatt rockműsort. Rocker, amit vállalt is. Picit fura lesz hallani egy elektronikus zenéket játszó adón, elsőre nem éppen hiteles... De akár még jó is lehet.
OFF...
Amúgy ezt a pesti frekit valaki jól elhintette, de a valóságalapja megkérdőjelezhető. Akkor miért pályázott Pécsen a "régi" (Füleky) céggel, amit eddig általában szinte mindenhonnan vagy kizártak, vagy elég gyengécske pontokkal díjazott a T. Hatóság?
 #99780  Szerző: Snake

Snake írta:Szégyen!
Ezt az irritáló barmot se fogom hallgatni.
 #99779  Szerző: Snake

Szégyen!
 #99778  Szerző: Risefan

asr27 írta:Ismét a színvonal...Istenem... :gülü2:
"Olivér Simor Kedves negatív hallgatók/kommentelők! Elhiszem, hogy sokan nem kedvelnek, és előítéletekkel vannak irántam. Nincs is ezzel gond szerintem. Akinek bármi gondja van velem, az személyesen is elmondhatja nekem, szívesen megvitatom bárkivel.

Kedves Gábor Kádár! Gyere be személyesen a Rise Fm-be, és megbeszéljük, hogy mennyire vagyok "csicska zsidó gyerek"."
savanyú a szőlő?
 #99776  Szerző: asr27

Ismét a színvonal...Istenem... :gülü2:
"Olivér Simor Kedves negatív hallgatók/kommentelők! Elhiszem, hogy sokan nem kedvelnek, és előítéletekkel vannak irántam. Nincs is ezzel gond szerintem. Akinek bármi gondja van velem, az személyesen is elmondhatja nekem, szívesen megvitatom bárkivel.

Kedves Gábor Kádár! Gyere be személyesen a Rise Fm-be, és megbeszéljük, hogy mennyire vagyok "csicska zsidó gyerek"."
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 470