RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#64578  Szerző: steve

Ne lepődjetek meg, hogy ilyen szegényesek a szignálok, jelenleg ugyanis folyamatban van a névváltoztatási kérelem a 88.1-re, ezért nem mondanak inkább be semmilyen rádiónevet. A GreenFM nevet majd csak onnantól használhatják, ha a Médiatanács is rábólint a változtatási kérelemre.
 #64558  Szerző: tomee

Dani írta:
tomee írta:Én azért remélem, hogy valami jó kisülhet még ebből, mert kéne, a Roxyn momentán nagyon műsor sincs, az Up!-ból is innen megy már a közvetítés...
A Roxy megy a süllyesztőbe...Már Koncz Robi is otthagyta őket,meg szerintem szép lassan a többi műsorvezető is...
Mivel kb. 1 hetük van hátra, és szar dolog hirtelen új munkát keresni. Van egy sejtésem, hogy lassan cuccolnak át.
 #64557  Szerző: Dani

tomee írta:Én azért remélem, hogy valami jó kisülhet még ebből, mert kéne, a Roxyn momentán nagyon műsor sincs, az Up!-ból is innen megy már a közvetítés...
A Roxy megy a süllyesztőbe...Már Koncz Robi is otthagyta őket,meg szerintem szép lassan a többi műsorvezető is...
 #64556  Szerző: tomee

Én azért remélem, hogy valami jó kisülhet még ebből, mert kéne, a Roxyn momentán nagyon műsor sincs, az Up!-ból is innen megy már a közvetítés...
 #64554  Szerző: IstvánB

Zoey írta:
IstvánB írta:Ma egész nap hallgattam. Ez a rádió most pont olyan, mintha a saját 256MB os MP3 lejátszóm lenne az éterbe kötve. ^^
Kezdesz gyanús lenni ;)
:ninja:
 #64552  Szerző: Zoey

admin írta:http://www.radiosite.hu/download/881.mp3

Felvettem pár "szignált".
Ezzel nem sokat árulnak el magukról. A frekvenciát mi is tudjuk, látjuk, a nevüket is elmondhatnák... már ha ők egyáltalán tudják...
Egyébként köszönjük Adminisztrátor Úr! :boldog:
 #64548  Szerző: Zoey

IstvánB írta:Ma egész nap hallgattam. Ez a rádió most pont olyan, mintha a saját 256MB os MP3 lejátszóm lenne az éterbe kötve. ^^
Kezdesz gyanús lenni ;)
 #64547  Szerző: IstvánB

Ma egész nap hallgattam. Ez a rádió most pont olyan, mintha a saját 256MB os MP3 lejátszóm lenne az éterbe kötve. ^^
 #64465  Szerző: Szd96

Esetleg valami stream nincs? :)
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 174